Jos kuulet nämä fraasit lentokoneessa, pitävät lentoemännät tai stuertit sinua seksikkäänä.

Nimettömänä pysyttelevä lentoemäntä on paljastanut, että matkustamohenkilökunnalla on kaksi salaista fraasia, joita he käyttävät, kun pitävät matkustajaa seksikkäänä.

Matkustamohenkilökunnalla on nimittäin tapana etsiä lennon parhaan näköinen henkilö, ja kutsua tätä sen jälkeen Bobiksi. Joskus pila menee jopa niin pitkälle, että työntekijät kutsuvat matkustaa Bobiksi päin naamaa. Esimerkiksi ruokatarjoilun aikana matkustajat kohottavat katseensa kohti ruokaa tarjoilevaa työntekijää, ja työntekijän on siten helppo huomata matkustajan kasvot.

Jos matkustaja on seksikäs, voi työntekijä kutsua häntä Bobiksi. Matkustaja saattaa sanoa, ettei hänen nimensä ole Bob, johon työntekijä vastaa: ”Nyt on”.

Toinen salaisista fraaseista on cheerio-tervehdys, eli yksi tavoista sanoa matkustajille näkemiin lennon laskeuduttua. Yleensä lentoemännät sanovat matkustajille heipat ja toivottavat hyvää päivänjatkoa, mutta jos lentoemäntä tai stuertti sanoo sinulle ”cheerio”, tiedät, että sinua pidetään lennon kuumiksena!

Nyt tiedät, mitä kuunnella seuraavalla lennollasi!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: The Sun / Kuva: Pham Duy Quang, Unsplash