Nämä viisi sävyä ovat tänä keväänä todella trendikkäät.

Kevät on uuden alku ja kauneus- ja muotitrendien rintamallakin puhaltavat tietysti uudet tuulet, mistä yksi esimerkki on aiemmin uutisoimamme ”puutarhakulmat”. Kevään kunniaksi myös kynnet ansaitsevat kevätpäivityksen, joka onnistuu mainiosti kevään trendisävyillä.

Pure Wow listasi viisi tämän kevään trendikkäintä kynsilakkasävyä. Voit lukea niistä lisää alta.

Keltainen kuin narsissi

Keltainen on ollut Pure Wow’n mukaan esillä muotiviikkojen catwalkeilla ja se on hiljalleen ottanut paikkansa kevään johtavana värinä. Keltaisen sävyn suhteen kannattaa valita selvästi erottuva, näyttävä sävy, joka on myös läpikuultamaton ja rikas.

Oranssi kuin turvaliivi

Safety orange on aivan oma sävynsä, joka on esimerkiksi turvaliiveissä käytetty oranssin sävy. Pure Wow’n mukaan safety orange on uusi millennial pink, vaikka se ei vielä olekaan saavuttanut aivan samanlaista suosiota kuin suloinen vaaleanpunaisen sävy. Tämä oranssi on hauska tapa juhlistaa sitä, että lämpötila alkaa jälleen jättää miinuslukemat taakse ja lähennellä kaksinumeroisia plusasteita. Oranssin sävyissä on myös se hyvä puoli, että ne auttavat kalpeitakin käsiä saamaan aurinkoista hehkua.

Upea ultravioletti

Pantone valitsi vuoden 2018 väriksi ultravioletin. Tämä sävy onkin eloisa, jännittävä vaihtoehto keväisten pastellisävyjen rinnalle.

Punainen kuin unikko

Pikkumusta on klassikkovalinta muodin saralla ja samalla tavalla punaiseksi lakatut kynnet ovat aina varma valinta. Keväällä punaisen sävyt ovat krikkaampia ja herkempiä, jolloin ne eroavat tummemmista sävyistä, jotka sopivat syksyyn ja talveen.

Kiiltävä kirkas

Pure Wow’n mukaan paljaalta näyttävät kynnet ovat nyt kovassa nosteessa. Yksi kevään trendivalinnoista onkin lakata kynnet kirkkaalla kynsilakalla.

Esimerkkejä mainituista kynsilakkasävyistä löydät täältä.

Lähde: Pure Wow