Jos miehesi tuntee itsensä rakastetuksi, antaa hän samaa huomiota sinullekin.

Miehesi kaipaa sinulta tietenkin rakkautta ja huomiota, mutta toki olisi vielä hyödyllisempää tietää tarkemmin, mitkä asiat tekevät miehesi todella onnelliseksi!

Seuraavat asiat pääsivät top 5 -listalle!

 1. Huolenpito
  Tämä ei tietenkään tarkoita, että sinun pitäisi esittää hänen äitiään ja tehdä kaikki hänen puolestaan. Mutta kun osoitat hänelle välittäväsi hänestä ja annat hänelle huomiota, et pelkästään tee mielestäsi onnellista, vaan saat hänet myös pitämään huolta vastavuoroisesti sinusta.

 2. Vapaus
  Meillä on kaikilla erilaiset käsitykset siitä, mitä käsite ”oma tila” merkitsee. Moni mies saattaa suhteen alussa pelätä, että nainen ei anna hänelle suhteessa tarpeeksi tilaa. Kun annat miehellesi tila viettää aikaa myös sinusta erillään, teet hänestä onnellisemman, ja suhteenne voi myös varmasti paremmin!

 3. Seksikkyys
  Miehelläsi saattaa olla käsitys, että naiset syttyvät siitä, kun mies pullistelee lihaksiaan ja yrittää näyttää seksikkäältä. Moni nainen kuitenkin kokee, että tällaiset poseeraavat miehet vaikuttavat itserakkailta ja ylimielisiltä. Jos haluat tehdä miehesi onnelliseksi niin, ettei sinun tarvitse kehua valokuvia joissa hän flexaa, lähde hänen kanssaan joskus salille! Treenatkaa yhdessä, sillä se sytyttää libidot ja saat hyvät tilaisuuden kehua hänen lihaksiaan.

 4. Kehuminen
  Muista kehua miestäsi, kun hän on tehnyt kotona jotain hyödyllistä ja nähnyt vaivaa, vaikka tehty asia ei olisikaan mitään ihmeellistä sinänsä. Miehesi tulee onnelliseksi, kun huomaat, että hän on tehnyt jotain hyödyllistä ja auttanut sinua.

 5. Ja vielä lopuksi se kaikkein ilmeisin: seksi
  Miehillä yleisin syy syrjähyppyyn on epätyydyttävä seksi parisuhteessa. Hyvä puoli asiassa on se, että mies pitää seksiä tyydyttävänä, jos nainen ilmaisee, että seksi oli hänelle tyydyttävää. Kerro ja näytä siis miehellesi, kuinka paljon pidit eri asioista, joita hän juuri teki sinulle. Voit esimerkiksi kuiskata ne hänen korvaansa seksin jälkeen, jolloin hän on ylpeä itsestään ja haluaa tehdä samat asiat myös ensi kerralla!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Wunderweib / Kuva: Candice Picard, Unsplash