Kuinka monensien treffien jälkeen harrastetaan seksiä ensikerran? Tutkimus selvitti vastauksen

Jokainen etenee uuden kumppanin kanssa omaa vauhtiaan sen mukaan, mikä itsestä tuntuu hyvältä.

Keskimäärin uuden kumppanin kanssa käydään kolme kertaa treffeillä ennen kuin suhde viedään fyysiselle tasolle ja harrastetaan seksiä ensimmäisen kerran. Tämä selviää Illicit Encountersin teettämästä uudesta kyselytutkimuksesta, kertoo Metro.

Treffien määrä kuitenkin vaihtelee eri tilanteissa ja erilaiset tekijät vaikuttavat niiden määrään. Esimerkiksi kahdeksan kymmenestä (81 %) deittailijasta kertoi tutkimuksessa päätyvänsä koronapandemian myötä todennäköisemmin aiempaa nopeammin lakanoiden väliin.

Myös se vaikuttaa ensimmäistä seksikertaa edeltävien treffien määrään, missä osapuolet ovat tavanneet. Näin monien treffien jälkeen uuden kumppanin kanssa harrastetaan seksiä – tapaamispaikasta riippuen:

 1. Deittisivusto- tai sovellus 2 treffit
 2. Lomaromanssi 2,4 treffit
 3. Tavannut pubissa tai baarissa 2,5 treffit
 4. Tavannut sosiaalisessa mediassa 2,7 treffit
 5. Tavannut ystävien avustuksella 3 treffit
 6. Sokkotreffit 3,2 treffit
 7. Tavannut sattumalta 4 treffit
 8. Tavannut harrastuksen kautta 5 treffit
 9. Tavannut salilla 6 treffit
 10. Tavannut töissä 10 treffit

Metron mukaan ajan myötä ja maailman muuttuessa nämä keskimääräiset treffien määrät ennen seksin harrastamista vähenevät. Esimerkiksi kolme vuotta sitten seksi tuli mukaan kuvioon neljänsien treffien jälkeen.

Kolmansien treffien sääntö jää historiaan?

Moni on saattanut kuulla niin sanotusta kolmansien treffien säännöstä, jonka mukaan ihanteellisinta olisi päätyä sänkyyn kolmansien treffien jälkeen. Tämä ajatus elää Metron mukaan yhä vahvana, sillä monien vastaajien mielestä kolmet treffit on ihanteellinen aika odottaa seksin kanssa tehostaakseen parisuhteen onnistumisen todennäköisyyttä.

Tiukkana sääntönä tätä ei kuitenkaan pidetä: vain noin neljännes miehistä (28 %) ja kolmannes naisista (33 %) on sitä mieltä, että kolmansien treffien sääntö pätee edelleen. Yli puolet miehistä (57 %) ja naisista (51 %) on myös avoimia seksin harrastamiselle ensitreffeillä.

”Elämä on liian lyhyt odotteluun, kun kohtaat jonkun, josta pidät. Tämän takia monet parit hylkäävät kolmansien treffien säännön, kun vetovoima on vahva ja harrastavat seksiä juuri silloin kuin itsestä tuntuu hyvältä – usein ensitreffeillä”, Illicit Encountersin seksi- ja parisuhdeasiantuntija Jessica Leoni kommentoi.

Leoni myös uskoo, että seksiä edeltävien treffien määrä laskee entisestään, kun koronapandemia ja siihen liittyvät rajoitukset helpottuvat. Illicit Encountersin kyselyyn vastasi 2 000 ihmistä.

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.