Karvainen perämies pitää seuraa naiselle hänen seilatessa ympäri maailman.

Alun perin San Diegosta kotoisin oleva Liz Clark haaveili maailman ympäri purjehtimisesta jo lapsena ja nyt hän toteuttaa unelmaansa yhdessä kissansa Amelian kanssa. Clark löysi karvaisen perämiehensä sen ollessa kuuden kuukauden ikäinen ja adoptoi sen.

”Se on sopeutunut elämään veden ympäröimänä. Se on oppinut luottamaan, että on turvassa kanssani”, Clark kertoi matkaseurastaan BuzzFeedille.

Clark ja myös Tropicat-lisänimen omaava Amelia seilaavat merillä noin kolme metriä leveällä ja 12 metriä pitkällä purjeveneellä, joka on saanut nimen Swell. Clark kunnosti venettään ensin pari vuotta ennen kuin viimein lähti matkaan Kaliforniasta vuonna 2005.

BuzzFeedin mukaan hän on nyt matkannut pitkin Meksikon ja Keski-Amerikan läntistä rannikkoa sekä Tyynenmeren eteläosiin.

”Nukun allasmatolla tähtien alla. Mutta tunnen oloni rikkaaksi, kun katson ylös yötaivaalle ja hengitän puhdasta meri-ilmaa ja hyppään mereen joka aamu”, Clark kuvaili elämäänsä veneessään.

Clark päivittää hänen ja kissansa seikkailuja kotisivuillaan sekä Instagramissa. Alle onkin koostettu muutamia Clarkin Instagram-julkaisuja, joista näet vilauksen siitä, minkälaista elo Swell-veneen kyydissä on.

Kapteeni Liz Clark ja perämies Amelia the Tropicat

Amelia on oppinut kalastamaan veneestä käsin

Delfiinitkin ovat tulleet kissalle tutuksi

Välillä Clark ja Amelia seikkailevat myös kuivalla maalla

Lisää julkaisuja löydät täältä.

Lähde: BuzzFeed