Jos trampoliini on jäänyt käyttämättömäksi, voi siitä tehdä keinusängyn.

Trampoliineja löytyy useiden perheiden pihalta, mutta ajan mittaan sellainen voi jäädä käyttämättömäksi. Jos trampoliinille ei ole enää käyttöä samalla tavalla kuin ennen, voi sen muuntaa näppärästi ihastuttavaksi keinusängyksi.

Country Living kertoo, että trampoliinien muuntaminen keinusängyksi on etenkin Pinterestissä kiinnostusta herättänyt DIY-trendi. Alla esimerkki tällaisesta, trampoliinista tehdystä keinusängystä.

 

Vaikka sinulta ei löytyisi isoa trampoliinia, voi myös pienemmästä, kuntoiluun tarkoitetustakin trampoliinista muuntaa keinun.

Alta löydät yhdet ohjeet oman DIY-keinusängyn tekemiseen trampoliinista.

  1. Irrota trampoliinin jalat, jotta sinulle jää jäljelle sen metallinen kehikko, musta matto ja jouset.
  2. Peitä metallikehikko uimapötköillä/ vesinuudeleilla halkaisemalla pötkön toinen sivu ja laittamalla se kehikon ympärille.
  3. Päällystä kehikon ympärille laitetut uimapötköt sinulle mieluisalla kankaalla ja kiinnitä kangas sprayliimalla. Voit vaihtoehtoisesti käyttää valkoisia uimapötköjä.
  4. Kiedo kestävää narua päällystetyn kehikkoon.
  5. Ripusta trampoliini keinuksi laittamalla narua kohdista, joissa trampoliinin jalat olivat. Jätä kuitenkin aukko, jotta pääset helposti keinusänkyysi.
  6. Ripusta keinusänky kestävään paikkaan tai rakenna sille kehikko, jossa voit keinua keinusänkysi kanssa.
  7. Laita trampoliinille pehmikkeitä, kuten sopiva patja tai paljon tyynyjä ja lakana. Viimeistele koristetyynyillä ja keinusänkysi on valmis!

Halutessasi voit myös suojata keinusänkyä enemmän kankailla kuin alla olevassa esimerkissä on tehty.

View this post on Instagram

A post shared by Jenny D (@jennyd.23)

 

Lähde: Country Living