Jokaisella on elämässään joku, jonka seura saa käyttäytymään vähän eriskummallisella tavalla. Ehkä se johtuu erikoisesti keskenään sopivien horoskooppimerkkien takia?

Omituisuus voi todellakin tulla esille itsestä Purewow -sivuston mukaan sen takia, että se johtuu seurassa olevan horoskooppimerkistä. Lue tästä alta minkä horoskooppimerkin seurassa sinä saat tuotua parhaiten esille omaa outoa käyttäytymistäsi ja millä tavoilla se saattaa tapahtua.

Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Merkki, joka tuo Oinaan oudon käyttäytymisen esiin on Kaksoset. Tämän parivaljakon kerrotaan jakavan erityisen sidoksen, joten kun he ovat yhdessä, päätyvät he ylittämään rajoja uusilla ja jännittävillä tavoilla. Se voi häiritä muita ihmisiä, koska he keksivät yhdessä erilaisia kepposia. Varsinkaan huhtikuussa ei kukaan halua olla heidän lähellään, jos he ovat yhdessä, koska se on heille keppostelujen kulta-aikaa.

Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta)

Härän oudot tavat tuo esille Kalat. Nämä kaksi herkkää sielua kunnioittavat toisiaan, kun he kohtaavat, joka antaa heille molemmille turvallisen tilan vapauttaa sisältään oudot käyttäytymistavat. Vaikka Kalat ovat ammattitaitoisia oudossa käyttäytymisessä, Härkä tarvitsee joskus vähän tyrkkimistä päästäkseen outoudet valloilleen, jonka Kalojen läsnäolo tarjoaa. Toisaalta Härkä tarjoaa Kaloille pehmeän laskeutumispaikan ja vakaan pohjan heidän vähän epänormaaleillekin ideoilleen.

Kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Kaksoset ja Jousimies ovat eläinradan pyörässä täsmälleen toisiaan vastapäätä, joten ei ole ihme, että kun he kohtaavat yhdessä, he voivat vetää toisiaan kahteen täysin eri (ja täysin outoon) suuntaan. Ylivilkas Kaksoset on upea pari totuutta etsiville Jousimiehille, jotta he voisivat pistää kehiin oudoimmat ideansa, Kukapa vieroksuisi sitä, että ensin ideaa testataan ajatuksen avulla. Ei kannata yllättyä, jos jätät nämä kaksi hetkeksi kahdestaan ja kun palaat heidän luokseen, pääset ratkaisemaan kaikki maailmankaikkeuden mysteerit!

Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Skorpioni ja Rapu ovat kaksi erittäin herkkää merkkiä. Kun ne laitetaan yhteen, alkavat tunteet ohjata heidän toimintaansa. Kummallakaan näistä merkeistä ei ole ongelmaa mennä syvälle tunnerikkaaseen maailmaan, joten heidän keskustelunsa voi kestää kauan saaden sen aikana useita arvaamattomia käänteitä. Toki, he ovat ehkä voineet alkaa puhua ensin säästä, mutta lopulta he ovat päätyneet filosofoimaan elämän tarkoituksesta.

Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Leijonat rakastavat itseään (ei niin, että se olisi huono asia), joten ei ole ihme, että he rakastavat myös toisiaan. Leijona-Leijona-parit ovat usein luovia voimapareja, jossa kumpikin osapuoli ohjaa toista tekemään yhä isompia ja rohkeampia liikkeitä. Ei kannata yllättyä, jos huomaat tämän parin tekevän yhdessä jotain outoa ihan spontaanisti. Se voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että he lähettävät tanssiliikkeistään videon TikTokiin.

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Neitsyet voivat usein tarvita vähän tyrkkimistä päästääkseen sisällä olevat outoudet valloilleen, ja tähän tehtävään sopii hyvin Kalat. Nämä kaksi rakentavat intensiivisiä suhteita, jotka perustuvat myötätuntoon ja kunnioitukseen, eli Neitsyt voi vihdoin olla vähän kevytmielisempi. Koska molemmat tukevat toisiaan, he eivät tuomitse toisiaan siitä, että toinen tutkii nyt tämän yhteistyön kautta maailmaa hiukan vapaammin.

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Vaaka-Jousimies-ystävyys on jo legendaarisen toimiva yhdistelmä. Kun ilma kohtaa tulen, voi tuloksena olla räjähdyksiä ja joskus todella erikoisia tuloksia. Nämä kaksi rakastavat spontaaneja seikkailuja, yllättäviä​​kiertoteitä sekä kaikkea, mikä vie heidät pois mukavuusvyöhykkeeltään. Jos seuraat näitä kahta, odota, että pääset ensin pois pahuuden teiltä.

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Skorpioni ja Rapu ovat molemmat vesimerkkejä, joten se että he purjehtivat elämässä eteenpäin, on heillä veressään. He pystyvät kulkemaan ihan millaisen tahansa suuntauksen mukana, ja sitä he juuri rakastavatkin, että he pääsevät kartoittamaan jotain ihan uutta elämänaluetta. He molemmat luottavat intuitioonsa silloin, kun pitää päättää mihin suuntaan seuraavaksi lähdetään. Yhdessä nämä ominaisuudet vain korostuvat.

Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Jousimies ja Oinas yhdessä, voi johtaa ennennäkemättömien ideoiden räjähdysmäiseen kasvuun, joten heitä ympäröivien ystävien kannattaisi pysyä piilossa turvassa, kun nämä kaksi ovat yhdessä. Jousimies pitää vitsailemisesta, ja Oinas haluaa käyttää usein hyväkseen nokkeluuttaan. Kaikki, jotka ovat olleet näiden kahden kanssa samassa huoneessa, ovat nähneet samalla komediaesityksen, ihan pakostakin.

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Kauris haluaa pitää jalat maassa, joka tarkoittaa sitä, että he tarvitsevat ilmamerkin, joka auttaa heitä välillä nostamaan jalat maasta ja päästämään irti, joka voi johtaa outoon käytökseen. Tähän tarvitaan Vesimies. Vesimies tarjoaa Kauriille vankan pohjan ystävyydelle, jonka avulla he uskaltavat tehdä outoja asioita, jotka saattavat joskus mennä vähän yli.

Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

Vesimies tunnetaan siitä, että hän on aina muita edellä. Vesimies kuuluu eriskummallisiin horoskooppimerkkeihin. Kun tämän yhdistää toiseen ilmamerkkiin, kuten Kaksoset, niin eriskummalliset tapahtumat pääsevät virtaamaan oikein kunnolla. Kumpikaan näistä merkeistä ei piittaa kovin hyvin säännöistä tai rajoista, joten yhdessä mahdollisuudet ovat rajattomat. Muista heidän ympärillään olevista he saattavat vaikuttaa hulluilta ehkä vähän hippimäisiltä, mutta tällaiset parit synnyttävät osan maailman suurimmista (ja ainutlaatuisimmista) ideoista.

Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Kalat tunnetaan eläinradan luovimmista merkeistä, joten kun laitetaan kaksi Kalaa yhteen, asiat voivat eskaloitua nopeasti ja johtaa outoon tilanteeseen. Kalat rakastavat ilmaista itseään kaikin mahdollisin tavoin, joten kun kaksi kalaa viettää aikaa yhdessä, se voi tarkoittaa yhtäkkisiä teatteriesityksiä, improvisoitua runolausuntaa tai vaikka 30 minuuttia kestäviä villejä tanssijuhlia.

Lähde: Purewow