Vaatteiden silittäminen ei taida olla kovinkaan monen lempipuuhaa. Mutta se on pakko tehdä, jos ei halua käyttää ruttuisia vaatteita.

Yllä oleva lause ei olekaan aina totta. Nimittäin Heart -lehdessä kerrotaan kätevästä niksistä, joka tekee vaatteista sileitä ilman silitysrautaa. Sinulla täytyy kuitenkin olla käytössä kuivausrumpu. Tämän niksin kuultuasi taidat haluta sellaisen, jos olet tähän mennessä kuivannut vaatteesi ripustamalla ne narulle. Kuivausrumpu säästää sinut ripustamiselta, mutta nyt myös silittämiseltä.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin nakata kuivausrumpuun jääpaloja ennen kuin laite aloittaa vaatteidesi kuivaamisen. Jääpalat tietysti sulavat kuivauksen aikana, mutta samalla ne lisäävät koneen sisällä olevan vesihöyryn määrää. Tämä höyry vähentää vaatteiden rypistymistä kuivauksen aikana.  

Kuivausrumpua ei kannata täyttää liian täyteen, jotta höyry pääsee vaikuttamaan kunnolla jokaiseen koneessa olevaan vaatteeseen. Muista aina tarkistaa, että vaatteet, joita laitat kuivausrumpuun, kestävät tällaista kuivaamista.

Nyt täyttämään jääpalamuotteja, ja silitysraudat voi säilöä kaappiin!

Lähde: Heart