Tästä päivästä ovat George, Charlotte ja Louis taatusti pitäneet, koska he saivat viettää sen äitinsä kanssa mukavalla tavalla.

Siihen, että Cambridgen herttuatar Kate Middletonista pitävät niin monet, löytyy monia syitä. Yksi on varmasti se, että hän yrittää mahdollisimman paljon viettää aikaa lastensa kanssa hyvin normaaleilla tavoilla. Hänet on nähty vastikään viettävän päivää kaikkien kolmen lapsensa kanssa. Päivään ei kuulunut mitään ihmeellistä, vaan sellaisia asioita, joita aivan hyvin tavallisetkin äidit voisivat lastensa kanssa touhuta.

Cosmopolitan-lehti uutisoi tällä viikolla päivästä, jolloin herttuatar teki lastensa kanssa päiväretken. Eikä tämä ollut ensimmäinen kerta, kun heidän kohteenaan oli paikka, jossa jokainen saa itse maalata mieluisellaan lailla keramiikka-astiota kuten kuppeja, lautasia tai säästöpossuja.

Paikka on nimeltään Mable’s Paint Pot ja se näyttää jo ulkoapäin todella viehättävältä, ja se sattuu olemaan aika lähellä perheen Norfolkissa sijaitsevaa kotia, jossa he ovat lehden mukaan viettäneet paljon aikaa koronaepidemian aikana. Myymälän ulko-ovi on ihanan pinkki ja sen ikkunoilla on paljon kukka-asetelmia. Sinne moni äiti astuisi lastensa kanssa mielellään sisään, kuten myös herttuatar on tehnyt jo monta kertaa. Täältä Suomesta käsin me voimme vain ihailla kuvien kautta tätä paikkaa.

Katso myymälän Instagram-tilin kuvia täältä, ja näet millainen unelmapaikka tämä on.

Lähde: Cosmopolitan