Kipinää ja intohimoa voi ylläpitää makuuhuoneen ulkopuolellakin tehtävillä teoilla ja muutoksilla.

Intohimon ja kipinöiden löytämiseksi uudestaan ei tarvitse alkaa vain maustaa seksielämää kokeilemalla jotain, mitä ei ole ennen tehnyt. Näin voi tietysti tehdä, mutta on hyvä tiedostaa, että jokapäiväinen elämä ja päivittäiset parisuhteen asiat vaikuttavat suoraan siihen, minkälainen fiilis makuuhuoneen puolella tapahtuviin aktiviteetteihin on.

Jos haluat pysyvän muutoksen ja paremman ymmärryksen toisistanne ja suhteestanne, voi silloin oikea ratkaisu ollakin asioiden muuttaminen makuuhuoneen ulkopuolella.

Tässä viisi vinkkiä, joilla kipinän voi koettaa löytää uudestaan:

1. Huolehtikaa kehoistanne

Libido, yleiset energiatasot ja halut intiimiin kanssakäymiseen voimistuvat, jos molemmat huolehtivat kehoistaan ja ylläpitävät terveellistä elämäntapaa. Pitäkää huolta, että nukutte tarpeeksi, syötte järkevästi ja kuntoilette. Ja vielä parempi on, jos kuntoilette yhdessä. Se on mainio tapa viettää enemmän aikaa yhdessä ja lisätä yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

2. Kokeilkaa adrenaliiniryöppyjä aiheuttavia asioita

Fyysisesti jännittävät tilanteet voivat vapauttaa voimakkaan määrän endorfiineja ja dopamiinia, jotka ovat myös seksissä läsnä. Uusien ja jännittävien asioiden kokeilu makuuhuoneen ulkopuolella voi nostattaa seksuaalista viettiä. Omistautukaa löytämään uusia puolia toisistanne ja luokaa uusia kokemuksia, jotta voitte jäljitellä rakastumisen tasoja ja olla lääpällään toisiinne uudestaan.

3. Tehkää töitä tiiminä

Valitkaa yhteinen projekti, joka ei ole stressaava, mutta joka vaatii työskentelyä yhdessä ja toisen huomioon ottamista. Tämä on mainio tapa vahvistaa suhdetta ja sitoutua toiseen uudelleen. Projekti voi olla vaikkapa tanssitunnit, puutarhanhoito, uusi harrastus. Mitä tahansa valitsettekin, muistakaa lähestyä sitä positiivisesti ja pitää päämääränä lähentyä keskennänne.

4. Olkaa fyysisiä, mutta ilman seksiä

Pitäkää fyysistä yhteyttä yllä hieromalla toisianne. Näiden ei tarvitse johtaa mihinkään, ainakaan joka kerta, mutta ne edistävät kosketuksen aistimista seksielämän ulkopuolella. Varmistakaa, että molemmat voivat jakaa rakastavia kosketuksia ilman, että se johtaa seksuaalisiin toimiin joka kerta. Näin molemmat voivat olla ilman paineita siitä, että jokainen kontakti olisi kumppanilta aloite seksiin.

5. Naurakaa yhdessä

Elämä voi olla stressaavaa ja se voi kuluttaa ja repiä parisuhdetta. Monet parit valittavat seksin puutteesta niin määrällisesti kuin laadullisesti, osittain sen takia, koska aikaa ei ole, he ovat stressaantuneita ja seksi ei ole enää tärkeimpänä listalla. Joten pitäkää huolta, että vietätte aikaa yhdessä pitäen hauskaa ja nauraen. Ihminen, jonka kanssa päätät jakaa elämäsi, pitäisi olla sellainen, joka tekee sinut onnelliseksi. Olivat ajat huonoja tai hyviä, kevennä taakkaa jaetulla onnellisuudella. Tuoreet ja pitkäikäiset parit kertovat, että hymy on todella seksikäs. Muistakaa, että seksikkyys pariskuntana alkaa aina siitä, millaisia olette ja kuinka kohtelette toisianne paljon ennen makuuhuoneeseen suuntaamista. Jos olette elämässä onnellisia yhdessä, voitte olla onnellisia yhdessä myös lakanoiden välissä.

Lähde: Body&Soul


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia