Rachel Greenillä oli hyvin värikäs rakkauselämä, joka selviää viimeistään tämän listan perusteella.

Listassa esitellään kaikki poikaystävät, joita Rachel tapaili Frendien kausien aikana. Miehet ovat tässä listalla järjestyksessä, jossa aloitetaan huonoimmasta ja päädytään lopulta parhaimpaan. Katso tämä alla oleva lista, ja tiedät, oletko samaa mieltä listan järjestyksestä.

17. Barry Farber

Barry on helppoa pistää huonoimmaksi mahdollisimmaksi kumppaniksi Rachelille. Hän ei vain pettänyt Rachelia Mindyn kanssa, vaan petti Mindya myöhemmin myös Rachelin kanssa.

16. Josh

Joshilla on vähän sellaisia ominaisuuksia, joista voisi pitää. Hänen emotionaalinen älykkyytensä on 7-vuotiaan tasoa ja hän ei halunnut tehdä mitään muuta kuin juhlia. Hän myös varasti Rachelilta rahaa.

15. Chip Matthews

Chip ja Rachel seurustelivat lukiossa ja menivät yhdessä tansseihin, jossa Chip jätti Rachelin ja päätyi nukkumaan toisen tytön kanssa. Kaudella 4 myös Monica treffasi Chipiä vain saadakseen selville, että hän oli yhtä tylsä edelleen.

14. Steve

Treffit eivät selvästikään olleet Steven vahva puoli. Heidän sokkotreffipäivänänsä hän paljasti menettäneensä liiketoimintansa huumeiden takia, asuu pienessä huoneistossa kahden muun tyypin kanssa ja että hän on kykenemätön saamaan lapsia.

13. Paolo

Rachelin ja Paolon välillä oli selkeästi kemiaa. Tämä italialainen komistus vaikutti ensin todella hyvältä, mutta vain siihen asti, kunnes hän sekaantui Phoebeen.

12. Tommy (Huutaja)

Tommy vaikutti myös ensin hyvältä valinnalta, mutta vain siihen asti, kunnes paljastui, että hän raivoaa lähes kaikelle.

11. Kash Ford

Kash olisi voinut olla unelmamies, jollaisia esiintyy saippuasarjoissa. Mutta hänessä ei ollut aviomiesainesta. Suhde loppui, kun Kash sai tietää Rachelin raskaudesta. Hän ei selvästikään ollut valmis mihinkään vakavaan.   

10. Russ

Hän on täydellinen kopio Rossista, mutta vähemmän kiinnostava kuin Ross. Heti kun Rachel huomaa, että Russ on monella tavalla samanlainen kuin Ross, hän ei halua jatkaa suhdetta. Hän oli ihan mukava, mutta ei tarpeeksi hyvä.

9. Michael

Kaudella 2 Monica saattaa Rachelin treffeille eronneen Michaelin kanssa. Valitettavasti Rachel ei voi saada Rossia päästään ja treffit eivät toimineet. Michael oli kuitenkin koko ajan herrasmies.

8. Danny

Romanssi Dannyn kanssa alkoi pian sen jälkeen, kun Rachel näki Dannyn kellarissa. Danny oli liian läheinen siskonsa kanssa, josta Rachel ei pitänyt. Se oli varmasti jokaisen muunkin mielestä liian läheinen ja vähän jopa sairasta.

7. Paul Stevens

Paulilla oli vähän ongelmia Rossin kanssa, koska Ross seurusteli hänen nuoren tyttärensä kanssa tuohon aikaan. Hän oli silti melko ihana Rachelille. Mutta kaikki meni pieleen, kun Rachel sai hänet avautumaan, jonka jälkeen hänestä tuli melkoinen itkupilli.

6. Tag Jones

Huolimatta siitä, että Tag oli paljon nuorempi kuin Rachel ja työskenteli myös Rachelin alaisena, hän oli hieno poikaystävä. Hän palvoi Rachelia ja teki hänen puolestaan ​​mitä tahansa. Valitettavasti 30. syntymäpäivänään Rachel huomasi tarvitsevansa hieman vanhempaa ja kypsempää miestä.

5. Mark Robinson

Markilla oli suuri rooli siinä, että Rachel Ross eivät aloittaneet suhdetta uudelleen, mutta Mark oli silti ihana mies Rachelille. Hänen avullaan Rachel sai ensimmäisen työpaikkansa Bloomingdale’ssa, jolloin Rachel päästi aloittamaan kunnolla työnsä muodin parissa. He olisivat voineet olla hyvä pari.

4. Gavin Mitchell

Gavin vaikutti ensin ylimieliseltä, mutta lopulta paljastui, että hänellä on suuri sydän. Ajoitus ei vain sopinut tälle parille hyvin.

3. Joshua Burgin

Joshua saattaa olla suloisin mies, jonka kanssa Rachel oli koskaan tekemisissä! Nämä kaksi olisivat voineet sopia hyvin yhteen, mutta Rachelin pakkomielle Rossista ja Emilystä päätyi pilaamaan heidän suhteensa. Kun Ross ja Emily ovat ilmoittaneet kihlauksestaan, Rachel panikoi ja ehdotti, että hänen ja Joshuan tulisi myös mennä kihloihin, joka oli huono idea ja sai parin lopulta eromaan.

2. Joey Tribbiani

Kaikki taitavat olla sitä mieltä, että tätä suhdetta ei olisi koskaan pitänyt tapahtua. Vaikka Rachel ja Joey eivät selvästi sopineet yhteen, olisi Joey silti kohdellut Rachelia hyvin.

1. Ross Geller

Luojan kiitos Rachel poistui lentokoneesta, koska näiden kahden oli tarkoitus olla yhdessä loppuelämä. Ross ei ehkä ole täydellinen, mutta hän on täydellinen Rachelille.

Lähde: Buzzfeed