Tämän päivän joulukalenterin teemana on meikki.

Jouluisa meikki on helppo ja vaivaton luoda, kunhan osaa pohjustaa meikkinsä oikealla tavalla ja valitsee meikin tekoon hyvät, puhtaat ja laadukkaat välineet ja tuotteet. Tänä jouluna meikeissä nähdäänkin varmasti paljon punaisia huulia, vahvasti rajattuja silmiä, tuuheita joskin viimeistelyjä kulmakarvoja ja upeita ja vangitsevia räpsysilmiä.

Jos meikkaaminen ei ole sinulle tyypillistä, voi oman ja itselleen sopivan meikkityylin löytämisessä kestää hieman pidempään. Meikkaamiseen on kuitenkin hyvä suhtautua avoimin mielin ja kokeilla rohkeasti erilaisia variaatioita. Esimerkiksi tänä talvena ajankohtainen glittermeikki voi sopia yllättävänkin monelle, kunhan glitteriä käyttää maltillisesti ja vain meikin kannalta strategisissa kohdissa; trendikäs glitter sopiikin tänä sesonkina erityisen hyvin juurikin yläluomille kevyesti taputeltuna.

Jos tämä meikkityyli tuntuu liian rajulta omaan makuusi, voi olla hyvä pysytellä tavallisessa, klassisessa meikkityylissä. Kokeile vaikkapa veikeitä kissamaisia rajauksia yläluomelle, niin saat asteen verran leikkimielisemmän, joskin vakavasti otettavan, joulumeikin aikaiseksi.

Päivän joulukalenteri ja luukku numero 15 näyttää tältä:

Kunonnistutluomaantaydellisenmeikin

Minkälainen joulumeikki sinulla nähdään tänä talvena? Jaa alla kommenteissa! Katso myös aiemmat joulukalenterin luukut täällä.
[vieraskyna]

Seuraa lisää naisellisia juttuja Nainen.comin Instagramissa ja jaa omat naiselliset hetkesi hashtagilla #vainnaistenjuttuja!

[/vieraskyna]