Joulukalenterin luukun takaa paljastuu valoa.

Nyt on viimeistään hyvä aika alkaa koristelemaan kotia, pihaa tai terassia joulumaiseksi, mikäli sellainen löytyy omasta takaa. Tai, jos omaa ei löydy, voihan sitä aina rientää naapurin tai tuttavan avuksi näin joulun kunniaksi ja saada hyvän mielen itselleen auttamalla heitä joulukoristeluissa. Vai oletko kenties jo koristellut kotisi tai talosi pihapiirin? Minkälaiselta teidän jouluvalonne näyttävät tänä vuonna?

Pitkän ja synkän kaamoksen keskellä on hyvä muistaa nauttia siitä valosta, mitä voimme edes keinotekoisesti saada osaksemme. Sillä aurinko ei tunnu näyttäytyvän tässä kuussa liiemmin, voi olla hyvä idea tuoda itse hieman valoa pimeyden keskelle. Valolla on yllättävän piristävä ja ilahduttava vaikutus – paitsi sinuun itseesi, myös seuralaisiisi!

Jos sinä et ole vielä hankkinut lyhtyjä ja kynttilöitä tai esimerkiksi jouluvaloja piristämään päiviäsi, nyt voi olla hyvä hetki rientää kaupoille hankkimaan sellaisia… tai sytytä takka ja nauti lämmittävästä ja kauniista takkatulen loimusta. Valoa kun ei voi täällä pohjoisessa tähän vuodenaikaan olla mitenkään liikaa, vai mitä mieltä olet?

Päivän joulukalenteri ja luukku numero 11 näyttää tältä:

Pimeassaloistavatlyhdyt

Millä keinoin sinä tuot valoa pimeyden keskelle? Jaa alla kommenteissa! Katso myös aiemmat joulukalenterin luukut täällä.
[vieraskyna]

Seuraa lisää naisellisia juttuja Nainen.comin Instagramissa ja jaa omat naiselliset hetkesi hashtagilla #vainnaistenjuttuja!

[/vieraskyna]