Jos sinulla on ripsienpidennykset tai harkitset sellaisia, kaipaat varmasti vastauksia näihin kysymyksiin

Moni nainen pohtii parhainta vaihtoehtoa ripsien suhteen. Tulisiko joka aamu sutaista ripsiväriä vai pääseekö helpoimmalla ottamalla ripsienpidennykset?

Jos olet kallistumassa jälkimmäiseen vaihtoehtoon, sinun tulisi tietää nämä tärkeät asiat. Ripsienpidennyksien suosion lisääntyessä, myös niiden aiheuttamat vaarat ovat saaneet paljon huomiota. Ammattilaisten mukaan oikein laitetut- ja hoidetut ripset ovat turvallinen ja hyvä vaihtoehto.

Ripsiekspertiksi kutsuttu Courtney Akai vastaa yleisimpiin ja tärkeimpiin kysymyksiin, joihin sinunkin kannattaisi tutustua jos harkitset – tai jo omaat ripsienpidennykset.

Voiko kenelle tahansa laittaa isot ja tuuheat ripsienpidennykset?

Kaikkien ripset ovat erilaiset ja myös ripsien laatu merkitsee. Jos sinulla sattuu olemaan melko lyhyet ja ohuet ripset, pidennyksetkin voivat olla vain tietyn kokoiset (Jos haluat välttää omien ripsien tuhoutumisen). Väkisin väännetyt paksut ja pitkät räpsyttimet yleensä putoilevat pois ja vahingoittavat omia ripsiäsi. Jos olet epävarma, aloita pienestä. Ripsien lisääminen on aina helpompaa kuin poistaminen.

Maltti on valttia, kun haluat välttää tämän tilanteen:

Kuinka kauan tekoripsien laittamisessa kestää?

Tyypillinen aika ripsipidennyksien laittamiseen on noin kaksi tuntia. Niitä tulisi huoltaa 3-4 viikon välein.

Mitä tapahtuu jos ripsiliimaa joutuu vahingossa silmiin?

Ammattilaisen laittaessa ripsipidennyksiä silmäsi ovat koko ajan kiinni ja ne ovat suojattu. On kuitenkin erittäin fiksua varmistaa, että käytetty ripsiliima ei sisällä vaarallisia aineita. Kannattaa siis kysyä etukäteen mitä liimaa on tarkoitus käyttää. Lisäksi on tärkeää ymmärtää tulehduksen ja allergisen reaktion ero. Ammattilainen voi ehkäistä tulehduksen syntymistä, mutta ei voi ehkäistä allergista reaktiota. Jos olet aiemmin saanut allergisia reaktiota liimasta, kerro siitä ennen pidennysten laittoa.

Voiko tekoripsille laittaa maskaraa?

Jos haluat välttämättä käyttää maskaraa, laita sitä maltillisesti. Yleensä maskaran lisääminen ripsien juuriin tekee niistä kokkareiset. Ripsien hankaaminen ei ole suositeltavaa, joten maskaran poistaminen voi vahingoittaa ripsipidennyksiäsi.

Ripsivärillä sohiminen voi tuottaa seuraavanlaisen tuloksen:

Onko silmien vetistely vaaran merkki?

Ripsienpidennyksien ei tulisi aiheuttaa vetistelyä, kirvelyä, punoitusta tai ärsytystä. Vaikka nämä oireet eivät ole välttämättä vaarallisia, sinun tulisi kertoa tästä oireilusta ripsien laittajalle. Oireiden pahentuessa voit hakeutua lääkäriin.

Onko jotain tuotteita mitä pitäisi välttää?

Moni asia riippuu käytetystä liimasta. Esimerkiksi jos on käytetty herkille silmille tarkoitettua liima öljytuotteet ja meikinpoistajat eivät ole suositeltavia silmien ympärillä. Vedenkestävää maskaraa tulisi välttää, koska sen puhdistaminen on hankalaa.

Jaa artikkeli ystävillesi, jotka pohtivat ripsienpidennyksien ottamista.

Lähde: Huffingtonpost.com


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.