Kun suhde etenee, se vakavoituu, joka tarkoittaa samalla monia asioita, joita aletaan jakamaan yhdessä.

On kuitenkin eräs asia, joka lisää eron todennäköisyyttä, kun sen jakaa oman puolison kanssa. Se mikä se on, tulee monille varmasti yllätyksenä. Sen jakaa lähes jokainen pari.

Kyse ei ole hammasharjasta, vaan jostain jota käytetään hammaspesun jälkeen.

Osa pareista jakaa keskenään jopa pankkitilin, mutta se ei ole tässä se syy, joka lisää suuresti eron mahdollisuutta. Moni hankkii yhdessä asunnon ja muuta omaisuutta, mutta nekään eivät ole tässä se eroja lisäävä asia. Kukaan tuskin jakaa hammasharjaa parinsa kanssa, mutta tämä kyseinen eroa lisäävä asia jaetaan yleensä hammaspesun jälkeen.

Kyse on siitä, kun pari jakaa yhteisen sängyn. Se lisää tutkimuksen mukaan eron mahdollisuutta peräti 44 prosentilla. Sängyn jakaminen saa tutkimuksen mukaan monet kyseenalaistamaan suhteensa. Sille löytyy monta syytäkin.

Vaikka yhdessä nukkumisessa on monta suhteeseen liittyvää etua, voi siihen liittyä monta suhdetta rikkovaakin asiaa. Monet tutkimuksessa olevat viittasivat sellaisiin ongelmiin kuin puolison häiritsevä kuorsaaminen ja erilaiset uniaikataulut.

Osa tutkimuksessa olleista kertoi myöhemmin siirtyneensä nukkumaan eri huoneisiin, joten he eivät ole olleet sen jälkeen enää niin stressaantuneita kuin aiemmin.


Lähde: Bestlife