Monet miehet eivät kerro suullisesti sitä, kuinka paljon heidän elämässään olevat naiset merkitsevät heille.

Sen sijaan, että kertoisi naiselle, kuinka paljon hänestä välittää, miehet voivat esittää sen esimerkiksi halauksen avulla. Halauksen voi tehdä monella eri tavalla. Tässä on kolme sellaista tyyliä halata, joilla miehet kertovat jostain suurista tunteistaan tai ajatuksistaan.

Kolme erilaista halausta ja selitys mitä miehet niillä tarkoittavat

1. Ystävällinen halaus

Jos halaus on ystävällinen halaus, silloin se on tällainen halaus: sinun kätesi jäävät siinä hänen hartioidensa alle. Hän kiertää kätensä kokonaan sinun taaksesi. Hänen kätensä saattavat liikkua, mutta ne eivät mene selkäsi keskiosan eikä olkapäidesi yli. Muista myös, että pitkäkestoinen halaus ei tarkoita vain pelkkää ystävyyttä.

2. Jotain enemmän kuin pelkkä ystävä

Kun halaus on enemmän kuin ystävän halaus, hänen kätensä ovat ylemmällä eli jossakin olkapäiden kohdalla. Jos halaus kestää enemmän kuin 20 sekuntia, haluaa hän selkeästi olla enemmän kuin vain ystävä. Silloin oksitosiinia ehtii vapautumaan paljon, joka on muuten rakkaushormonia.

3. Voimakkaita tunteita tarkoittava halaus

Jos alavartalot osuvat halauksessa yhteen, joko olette jo suhteessa tai tulette pian ehkä olemaan. Takaapäin naista halaava mies toivottavasti tuntee sinut hyvin, koska se osoittaa hänellä olevan suuria tunteita sinua kohtaan. Pitkät ja tiukat halaukset tarkoittavat voimakkaita tunteita. Ne osoittavat sitoutumisen, jos ne tehdään julkisesti.

Halauksella voi olla näinkin paljon merkitystä!

Lähde: Yourtango