Jokaisen lyhyen naisen vaatekaapista pitäisi löytyä nämä vaatteet

Kotoa löytyy korkokenkiä paljon enemmän kuin matalia kenkiä. Monessa huoneessa jakkaroita. Minihame ei olekaan päällä niin lyhyt. Ryhmäkuvissa paikka on aina edessä. Hobitti-vitsit.

Yllä mainitut asiat ovat vain muutamia esimerkkejä asioista, jotka voivat tulla tutuksi lyhyille naisille. Lisää vastaavia voit lukea täällä.

Pituus vaikuttaa pukeutumiseenkin, ja luultavasti jokainen nainen haluaa pukeutua itseään imartelevalla tavalla. Jos et ole mallin mitoissa pituutesi suhteen – ja etenkin haluat näyttää pidemmältä – on alle listattu viisi vaatetta, jotka kannattaa omaan vaatekaappiin hankkia; PureWow’n mukaan ne nimittäin imartelevat täydellisesti lyhyempiä naisia.

Leveälahkeiset housut, jotka pidentävät jalkojasi

Jos haluat luoda vaikutelmaa siitä, että olisit pidempi, kokeile yhdistää esimerkiksi leveälahkeiset palazzo-housut korkokenkiin. Kun housut peittävät vielä kenkäsi täysin, näyttävät jalkasi PureWow’n mukaan pidemmältä. Tämän lisäksi housut, jotka ovat ylhäältä alas asti levälahkeiset, luovat kontrastia, joka saa vyötärösi näyttämään kapeammalta.

Takki, joka ei ole liian pitkä (tai lyhyt)

Lyhyillä naisilla voi olla vaikeuksia takkiostoksilla, koska usein takit ovat liian lähellä polvea, jolloin niitä on vaikea käyttää korottomien kenkien kanssa. PureWow’n mukaan kannattaa valita takki, jonka helman pituus tulee juuri lantion alle, jotta kokonaisuus pysyy hyvässä suhteessa.

Midimekko, joka ei näytä maximekolta ylläsi

Lyhyet naiset voivat tehdä ystävänsä kateellisiksi lyhyitä mekkoja ja hameita käyttäessään, sillä heidän ei tarvitse murehtia siitä, että alaosa on liian lyhyt ja paljastaa takamuksen minä hetkenä hyvänsä. Lyhyet naiset voivat käyttää kuitenkin myös pidempiä alaosia. PureWow’n mukaan midimekko, joka hipoo pohkeitasi on aikuismaisempi ja trendikäs kuin minimekko tai -hame. Muista vain pitäytyä kaukana sellaisista, jotka ovat liian lähellä nilkkoja pituudessa, koska se voi näyttää kömpelöltä ja vanhanaikaiselta kuin kevyeltä ja hulmuavalta.

Täydellisesti istuvat flare-farkut

Täydellisesti istuvat farkut ovat kuin taivaan lahja, ja PureWow’n mukaan kannattaa käydä luotettavan ompelijan luona lyhentämässä flare-farkkuja sinulle sopivaksi, jos et itse osaa tai voi sitä tehdä. Muista sovittaa farkkuja lempikenkiesi kanssa, jotta tiedät niiden sopivan oikeiden kenkien kanssa.

V-aukkoinen, ajaton paita

V-aukko toimii hyvin lyhyemmälle vartalolle, sillä se siirtää huomion kaula-aukon alueelle vyötäröstä. PureWow suosittelee valitsemaan kevyttä kangasta olevan paidan, jota voi käyttää monella tapaa pitkin vuotta ja erilaisissa tapahtumissa. Valitse siis väri tai kuosi, johon et heti kyllästy. Tästä voi tulla luottopaitasi niin tyttöjen illoista tärkeisiin työtapaamisiin.

Katso kuvallista inspiraatiota näihin vaatteisiin täällä.

Lähde: PureWow


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.