Nämä vinkit kannattaa jokaisen miehen lukea, ellei jo tiedä näitä!

Kukapa meistä ei haluaisi panostaa täysillä tuleviin treffeihin! Etenkin, jos treffikumppanimme on saanut meidät aivan pyörälle päästämme.

Ikävä kyllä hartaastikaan odotetut treffit eivät aina mene suunnitelmien ja toiveiden mukaan. Tämä voi johtua lukemattomista eri syistä.

Joskus syy voi olla, että emme yksinkertaisesti sovi yhteen treffikumppanimme kanssa. Tälle asialle emme tietenkään voi mitään.

On kuitenkin olemassa useita asioita, joita voimme tehdä jo ennen treffejä, jotta tapaaminen menisi mahdollisimman hyvin.

Jos olet treffeille menevä mies, tee ennen treffejä seuraavat asiat.

  1. Treenaa, sillä se rauhoittaa hermoja ja poistaa stressiä, jolloin lähdet treffeille rentoutuneempana.
  2. Pese kynnenalusesi. Moni mies ei kiinnitä lainkaan huomiota kynsiinsä, mutta nainen kyllä kiinnittää huomiota paskaisiin kynnenalusiin.
  3. Pukeudu johonkin vaatteeseen tai asusteeseen, joka on aivan uusi, sillä se tuo lisää itsevarmuutta.
  4. Suunnittele etukäteen mihin menette ja mitä teette, ettette vain päädy harhailemaan kaupungilla.
  5. Siivoa asuntosi ja vaihda uudet lakanat varmuuden vuoksi – jos treffit päättyvät todella hyvin, et halua viedä häntä sotkuiseen poikamiesboksiin.
  6. Tee samalla myös asunnostasi mielenkiintoinen, laita esiin kirja, jota juuri luet, ota esiin tärkeitä valokuvia ja laita kitarakin esille, jos osaat soittaa sitä.
  7. Koita saada häntä mahdollisimman paljon selville ennen treffejä, jotta teillä olisi mahdollisimman paljon yhteistä puhuttavaa.
  8. Mieti etukäteen mielenkiintoisia kysymyksiä, joita voit kysyä häneltä.
  9. Varmista etukäteen, että treffit ovat vielä voimassa.
  10. Kurkkaa vielä juuri ennen deittejä peilistä, että kaikki on kunnossa, eikä esimerkiksi hampaastasi roiku parsakaalia.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life