Slippery Stairs -ohjelmaa esittelevä video on huvittanut netissä.

Japanilaiset kisailuohjelmat ovat tulleet tunnetuksi maailmalla muun muassa omalaatuisuutensa ja huvittavuutensa ansiosta. Suomessakin on esitetty esimerkiksi Hullut japanilaiset -sarjaa kuin saatu Reikä seinässä -niminen versio Japanissa Brain Wall -nimellä tunnetusta ohjelmasta.

Nyt maailmalla on naureskeltu hupaisalle Slippery Stairs -ohjelmalle, josta julkaistusta videosta on tullut viraalihitti. Ohjelman nimi tarkoittaa suomeksi liukkaita portaita, jotka ovat suuressa osassa kilpailussa.

Ohjelmasta leviävällä videolla erivärisiin, tiukkoihin asuihin pukeutuneet kuusi kilpailijaa koettavat päästä liukkaan portaikon ylös yleisön edessä. Ensimmäisenä ylös selvinnyt voittaa palkinnon, jota kilpailijat siis tavoittelevat.

Tehtävä on kaikkea muuta kuin helppo ja yksi toisensa jälkeen kilpailijat liukavat portaat alas, välillä törmäillen toisiinsa. Useamman kilpailijan päästessä ylös portaiden huipulle, saa heidän keskinäinen nahistelunsa heidät liukumaan alas – tosin onnistuu se myös yksinäiseltä yrittäjältäkin, kuten video osoittaa.

Voit katsoa videon kisailuohjelmasta artikkelin yllä – ja sen jälkeen jäädä odottelemaan, koska tästä hauskasta ohjelmasta saadaan suomalainen versio.

Kommentit

Kommenttia