Jälkikasvun hankkiminen edessä? Näin usein kannattaa harrastaa seksiä raskautta ajatellen

Asiantuntija kertoi, kannattaako seksiä harrastaa lapsentekoa varten useita kertoja päivässä.

Raskaaksi tulemisessa ei ole universaalia varmaa tapaa eikä kiveen kirjoitettua määrää seksin harrastamiselle. Naistentautien apulaisprofessori, lääkäri Elizabeth Fino kertoi Women’s Healthille yleiset suuntaviivat asian uhteen.

”Jos pariskunta on valmis vanhemmiksi eikä tiedossa ole hedelmällisyysongelmia, on yleisohje harrastaa seksiä säännöllisesti, mikä määritellään seksin harrastamisena päivittäin tai joka toinen päivä”, Fino sanoi.

Women’s Healthin mukaan näin tiheä seksin harrastaminen tarkoittaa, että miehen siittiöt ovat tuoreita ja terveitä, ihanteelliset hedelmöitystä ajatellen.

”Tuota tiheämpi määrä laittaa paljon paineita pariskunnille harrastaa seksiä emmekä halua tehdä lapsenteosta liian stressaavaa”, Fino selvensi.

Jos pariskunta käy hedelmöitysasiantuntijan luona ja miehellä on todetu ongelmia (mikä on Women’s Healthin mukaan syy noin 40 prosentissa hedelmöitysvaikeuksista kärsivillä pareilla), neuvot muuttuvat.

”Jos miehen siitiöiden lukumäärässä tai ejakulaatiossa on ongelmia, pareja neuvotaan harrastamaan seksiä kerran 2-3 päivän välein, jotta miehellä on mahdollisuus kerätä parhaan laatuista ja paras määrä siittiöitä”, Fino ohjeisti.

Jos taas seksiä on harrastamatta yli kahdeksan päivää, voi se tuottaa päinvastaisia tuloksia; siinä vaiheessa miehen siemenneste sisältää korkeamman määrän vanhoja tai jopa kuolleita siittiöitä, joista ei ole iloa raskaaksi tuloa ajatellen.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.