Näyttävät, kookkaat vyöt tekevät paluun muotiin.

Sirot, kapeat vyöt saavat jäädä vaatekaappien kätköihin, sillä isot ja leveät vyöt ovat tehneet paluun ja ovat jälleen muodikkaita. Yahoo! Lifestylen mukaan nykytilanne vyörintamalla on se, että mitä isompi vyö on, sen parempi.

Julkkikset, muoti- ja somevaikuttajat ja jälleenmyyjät ovat Yahoo! Lifestylen mukaan lähteneet mukaan leveiden vöiden paluuseen. Jos haluat lähteä tähän vyötrendiin mukaan, on alle listattu vinkkejä, miten voit hyödyntää isoa ja leveää vyötä omassa pukeutumisessasi.

Käytä vyötä muhkean talvitakin kanssa

Talvitakit ovat lämpimiä ja tarpeen tulevina kuukausina, mutta ne voivat olla muhkeita ja muodottomia. Kun yhdistät talvitakkiin leveän vyön, tilanne muuttuu välittömästi. Alla Victoria’s Secret -enkeli Elsa Hoskin esimerkki:

Lisää näyttävyyttä iltapukuun

Iltapuvut voivat olla jo itsessään todella upeita ja näyttäviä, mutta voit vyölliset iltapuvut ovat oma lukunsa. Alla näyttelijä Kat Graham näyttää mallia, miten leveä vyö yhdistetään kokopitkään iltapukuun:

Rauhoita kuvioitua kokonaisuutta

Yahoo! Lifestylen mukaan jotkin kuvioidut tyylit ovat jo hieman liian kuvioitua ja niissä on paljon kaikkea mukana. Kun kokonaisuuteen lisää vyön, se rauhoittaa ilmettä ja viimeistelee lookin. Alla näyttelijä Lupita Nyong’on esimerkki:

Nosta arkinen asukokonaisuus uudelle tasolle

Pelkistetty toppi ja farkut -kokonaisuus herättää huomiota enemmän, kun tyylin viimeistelee isolla vyöllä. Alla malli ja näyttelijä Emily Ratajkowskin tyylinäyte:

Lisämaustetta yksiväriseen mekkoon

Yksivärinen mekko voi sellaisenaankin näyttää mainiolta, mutta joskus tulee tilanteita, jolloin tuntuu kuin jotain puuttuu kokonaisuudesta. Siinä vaiheessa kokonaisuuteen voi tuoda lisämaustetta kookkaalla vyöllä. Alla malli Devon Windsorin esimerkki:

Tee huomiota herättävästä asusta vielä huomiota herättävämpi vyön avulla

Jo valmiiksi näyttävä asukokonaisuus voi saada uutta potkua ja olla vielä näyttävämpi, kun siihen yhdistää leveän vyön. Alla Victoria’s Secret -enkeli Sara Sampaion tyylinäyte:

Lisää kuvia näistä vyövinkeistä löydät täältä.

Lähde: Yahoo! Lifestyle