Suosittu videobloggaaja luettelee syitä, miksi muiden mielestä isokokoiset naiset eivät saisi pukeutua bikineihin ja tyrmää ne kaikki.

22-vuotias XL-vloggaaja Loey Lane kyllästyi ilkeisiin kommentteihin, joilla alennetaan bikineihin pukeutuvia isokokoisia naisia ja päätti näpäyttää negailijoita. Suosittu YouTube-tähti julkaisi vasta videon, jolla hän kumoaa ilkeitä kommentteja laukovien ihmisten sanomiset.

”Miksi on niin, että joku muu voi määritellä, ettet saa laittaa päällesi jotain, koska heille tulee epämukava olo”, Lane ihmettelee videolla.

”Miksi jonkun isokokoisemman pitäisi peittää enemmän vartaloaan”, hän kysyy.

Lane tarttuu myös yleiseen, naurettavaan olettamukseen, että vartaloaan ylpeästi kantavat ja esittelevät isommat naiset vain hakevat kommentteja muilta ulkonäöstään.

”Kuka tahansa nainen, koostaan huolimatta, kuka tahansa mies, kuka tahansa ihminen, ei hae sinun hyväksyntääsi ja tai ylistystäsi siitä, mitä heillä on yllään”, Lane laukoo.

Lanen videolla on inspiroiva viesti ja sitä onkin katsottu YouTubessa yli 3,8 miljoonaa kertaa. Ota siis mallia Lanesta, laita bikinit yllesi – jos niin haluat – ja nauti kesästä!

Lähde: Huffington Post