Stand up -koomikko jatkaa Amerikan valloitustaan ja vieraili James Cordenin isännöimässä talk show’ssa.

Ismo Leikola on esiintynyt miljoonayleisölle Yhdysvalloissa, kun hän vieraili The Late Late Show with James Corden -talk show’ssa tällä viikolla. Jyväskyläläistaustainen stand up -koomikko heitti myöhäisillan lähetyksessä noin 4,5 minuutin pituisen setin.

Leikola hauskuutti ohjelmassa vitsailemalla englannin kielestä. Leikola kertoi asuneensa Yhdysvalloissa lähes neljä vuotta ja osaa kieltä melko hyvin, mutta hän edelleen jatkuvasti oppii uusia sanoja, minkä jälkeen hän kertoi vasta oppimastaan lempisanastaan, jonka merkitys on ’olet nyt kaatanut tarpeeksi kahvia kuppiini’.

Kun Leikola kertoo, mikä sana on, studioyleisö purskahtaa raikuvaan nauruun ja antaa aplodit. Leikola tarttui myös englanninkielisten tapaan sanoa ’language’, kun joku paheksuu toisen ihmisen kiroilua sekä ’no means no’ -kampanjaan, johon hän antoi pienen korjausehdotuksen, jotta ihmiset todella oppisivat, mitä sana ’no’ tarkoittaa.

Leikolan jutut osuivat ja upposivat studioyleisöön, joka nauroi makeasti ja taputti koomikolle läpi hänen settinsä. Leikolan vierailusta on julkaistu myös video The Late Late Show’n YouTube-kanavalla, missä sitä on kommentoitu varsin positiiviseen sävyyn.

”Yksi parhaimpia myöhäisillan komediasettejä, jonka olen aikoihin nähnyt”, Little Xel kehui.

”Hänellä on todella ainutlaatuinen ja mahtava näkemys siitä, miten sanat toimivat. Ja komediallinen ajoitus 5/5”, killmesatan kommentoi Leikolan esitystä.

”Viimeinkin oikeasti hyvä koomikko. Suurin osa ihmisistä on ihan hyviä ja kikatat vähän, mutta tämä oli hauska”, The Cosmic Super Nuova Blasters sanoi.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Leikola saa näin upeasti näkyvyyttä Yhdysvalloissa. Vuoden 2018 alussa suomalaiskoomikko esiintyi Conan O’Brienin talk show’ssa, mistä voit lukea lisää täällä.

Voit katsoa Leikolan vierailun James Cordenin isännöimässä talk show’ssa artikkelin yllä.