Tytär siirsi meikkitutoriaalin selostusvastuun isälleen ja isä hoiti homman hulvattomalla tavalla.

YouTubessa Meggs and Bacon -nimistä kanavaa pyörittävä Megan julkaisee kanavallaan erilaisia videoita meikkitutoriaaleista ruoka-aiheisiin videoihin. Yhden tutoriaalinsa hän kuitenkin toteutti eri tavalla: sen sijaan, että olisi itse selostanut hänen päivittäisen meikkirutiinin vaiheita, hän pyysi isäänsä tekemään sen puolestaan.

Isä tokaisee tyttärensä meikkaamista selostaessaan varsin hauskoja kommentteja. Esimerkiksi Meganin näyttäessä videolle ELF-merkin tuotetta, isä sanoo, että se on tehty tonttujen hiestä, kun taas Beautyblender-meikkisienestä isä puhuu pienenä kananmunana.

”Tykkään tehdä tällaisia hassuja läiskiä. Se on kuin meikkisuojaväritys, joten jos ympärilläsi on paljon meikkiä, että voisi nähdä minua, koska olen kokonaan naamioitu”, isä selostaa tyttärensä meikkausta sen alkuvaiheessa.

Isän suusta tulee myös kommetteja siitä, kuinka Meganilla – ja luultavasti monella muullakin meikkaamisesta pitävällä – on kalliita tuotteita, joista ei kuitenkaan käytyä kuin muutamaa.

”Tämä on todella kallis paletti ja käytän näistä vain muutamaa sävyä, mutta älkää kertoko isälleni, koska se on hieman hukkaan heittämistä”, isä vinoilee selostuksessa tyttärensä esitellessä luomiväripalettia.

Voit katsoa koko hulvattoman lopputuloksen artikkelin yltä.