Myös kiharatukkaiset ovat saamassa omat emojit.

Punatukkaiset ovat kaivanneet pitkään omia emojeja ja nyt heidän toiveensa on viimein kuultu. Daily Mailin mukaan emojeja kontrolloiva Unicode on paljastanut punapäiden saavan omat emojit ensi vuonna.

Unicode on julkistanut neljä lisäystä emojeihin, jotka julkaistaan ensi vuonna. Daily Mailin mukaan mukana ovat mies- ja naisemojit punatukkaisille sekä kiharatukkaisille, joutsenia sekä äärettömän symboli.

Luonnoslista hyväksyttiin Unicode Techical Committeen (UTC) kokouksessa Applen tiloissa lokakuun lopulla.

”Ei huolta punapäät, palautteenne on kuultu”, kokoukseen osallistunut Emojipedian päätoimittaja Jeremy Burge sanoi.

”Yleisin palaute, jota Emojipediaan on tullut Appeln iOS 11.1 julkaisun jälkeen, on ollut ’mutta entäs punapäät'”, hän jatkoi ja totesi myös, että kiharatukkaisia emojeja on kyselty paljon.

Daily Mailin mukaan Burge vahvisti, että emojit ovat nyt hyväksyttyjen listalla. Hiushahmot eivät ole vielä lopullisessa muodossaan, mutta Unicode määritteli, että saatavilla olisi mies- ja naishahmot, joilla olisi kaikki uusista hiustyypeistä, jos luonnoslista hyväksytään tällaisessa muodossa ensi vuonna.

Vuoden 2018 alku- ja puolivälin aikaan hyväksytyt emojit saapuisivat suurimpaan osaan puhelimista vuoden 2018 toisella puolikkaalla. Unicode-konsortio hyväksyy uudet emojit ja Daily Mailin mukaan lisäyksiä on varmasti tulossa tulevaisuudessa.

Katso kuvat emojeista täällä.

Lähde: Daily Mail