Hyvästit johtosotkulle? Ikean uusilla huonekaluilla voi ladata langattomasti älypuhelimia

Langattoman latauksen teknologiaa hyödyntävät huonekalut tulevat saataville ensi kuussa.

Jos sinua on ärsyttänyt älypuhelinten lataamisesta muodostuneet johtosotkut kodissasi, voi Ikean uusista huonekaluista olla sinulle iloa. Ruotsalainen huonekalujätti on paljastanut tuovansa markkinoille huonekaluja, joilla voi ladata älypuhelimia langattomasti.

Wall Street Journalin mukaan itse huonekalu täytyy kytkeä sähköverkkoon, mutta älypuhelimen lataus tapahtuu huonekalussa olevan langattoman latauspisteen avulla. Saataville tulee muun muassa pöytiä ja lamppuja, joilla langaton lataus on mahdollista.

Ikea käyttää huonekaluissaan Qi-standardin langatonta latausta, jota tukevat muun muassa Samsungin ja HTC:n puhelimet. Newserin mukaan Ikea aikoo tarjota latauskuoria niille puhelimille, jotka eivät muuten tukisi Qi-standardia.

”Ihmiset vihaavat johtosotkua. Heitä huolettaa, ettei laturia löydy ja akku loppuu”, Jeanette Skjelmose Ikealta kommentoi Wall Street Journalille.

Uudenlaiset huonekalut tulevat saataville Ikean myymälöihin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa huhtikuussa. Langattoman latauksen sisältävät huonekalut ovat hinnaltaan noin 20 euroa tavallisia kalliimpia.

Lähde: Wall Street Journal


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.