Tytön videosta on tullut viraalihitti.

Jayde Kamille on vasta 5-vuotias, mutta hän on jo taitava somevaikuttaja ja hittivideoiden tähti. Instagram-sivullaan ”minivaikuttajaksi” kuvaillun Jayden videoista yksi kuitenkin tuntuu olevan ylitse muiden.

Videolla Jayde on vielä nelivuotias ja kuin kuka tahansa muu kauneusbloggaaja. Hän täyttää kulmakarvojaan, häivyttää meikkivoidetta ja punaa huuliaan – ja samalla kertaa koulussa välitunnilla tapahtunutta draamaa.

Jayde juttelee eloisasti ja kertoo, miten hän oli joutunut välitunnilla jäähylle tartuttuaan luokkakaveriaan hiuksista, koska hän oli ärhennellyt Jaydelle. Sitten hän jakaa äidiltäänsä saamansa neuvon.

”Äitini sanoi minulle, että pidä huolta omista asioistasi. Älä aloita mitään sotkua”, Jayde sanoo.

Tämän jälkeen hurmaava tyttö paljastaa opettajan soittaneen hänen äidilleen.

”Nytkö olen tuplasti ongelmissa? Absurdia”, Jayde päivittelee.

Tytön välikommentit ja asenne tekevät videosta hulvattoman. Jayden tutoriaali on alun perin julkaistu toukokuussa 2019, mutta se alkoi levitä uudelleen kesällä ja muun muassa Oscar-palkittu näyttelijä Viola Davis jakoi sen omalla Instagram-sivullaan ja kertoi, kuinka video sai hänet nauramaan erittäin makeasti pitkästä aikaa.

Voit katsoa Jayden meikkitutoriaalin ja draaman kertauksen alta. Voit seurata tätä ”minivaikuttajaa” Instagramissa täällä ja ottaa hänen ja hänen perheensä YouTube-kanavan seurantaan täällä.

Lähde: ELLE