Astrologi on listannut jokaisen tähtimerkin ikävimpiä puolia, jotka tulevat ilmi parisuhteessa.

Ex-rakkaasta ja parisuhteen päättymisestä yli pääseminen ei usein ole helppoa ja se ottaa aikansa. Jos toipumisprosessin aikana ex-kumppanin huonot puolet alkavat unohtua, saattaa mieleen pälkähtää ajatus, että olikohan ero sittenkään hyvä idea.

Yleensä ero tapahtuu syystä, ja astrologi Kyle Thomas painottaakin Cosmopolitanissa, että sinun on parempi ilman häntä. Jos kaipaat muistutusta siitä, miksi näin on ja miksi exäsi oli niin ikävä tyyppi, voi vastaus löytyä tähdistä; Thomas listasi Cosmopolitanin sivuille jokaisen horoskooppimerkin ikävimmän puolen parisuhteessa ja suomensimme ne alle.

Oinas: Erittäin itsekäs

Thomasin mukaan kun suhde oinaan kanssa oli hyvällä tolalla, se oli mahtavaa, mutta ongelmat löysivät aina tiensä suhteeseen. Loppujen lopuksi tulinen oinas-merkin exäsi keskittyi aina itseensä eikä tukenut sinua tasaveroisena. Sanoipa hän sinulle mitä tahansa, on oinaalle aina kaikki kaikessa ”minä, minä, minä”.

Härkä: Aina oikeassa

Venuksen hallitsema härkä on yksi sensuaalisimpia ja rakastavimpia tähtimerkkejä, mutta tämän maamerkin itsepäisyys voi saada riitelyn hänen kanssaan tuntumaan siltä kuin juoksisi päin tiiliseinää. Thomasin mukaan jos luulet voivasi muuttaa härän mielen, olet erehtynyt. Härällä on loputon tarve saada viimeinen sana.

Kaksoset: Et voi turvautua häneen

”Heitetäänpä noppaa ja katsotaan, millä mielellä kaksoset on tänään”, Thomas toteaa.

Parisuhteessa kaksosten kanssa joutuu jatkuvasti menemään edestakaisin asioissa. Kaksosten kanssa voi olla hauskaa, mutta jos hän tuntee olonsa omahyväiseksi, on parempi valmistautua kohtaamaan hänen sisällään oleva huijaava valehtelija. Thomasin mukaan kaksoset sanoo mitä tahansa päästäkseen pois tilanteista, joissa hän ei tunne oloaan mukavaksi.

Rapu: Ailahtelevaisuutta

Ravut tunnetaan suloisena ja herkkänä, mutta heillä on toinenkin puoli. Thomasin mukaan rapu on ex-rakas todennäköisesti siksi, koska hän käytti tunteita aseena. Tämä emotionaalisesti intensiivinen tähtimerkki ei pelkää koetella toisen tunteita riippuen siitä, millaisella tuulella itse on. Thomasin mukaan ailahtelevaisuus ei riitä kuvailemaan ravun todellista luonnetta.

Leijona: Luulee olevansa tähti

Jos haluat tuntea kuin olisit sivuosan esittäjä jonkun toisen reality-ohjelmassa, valitse rinnallesi leijona. Jos haluat draamaa sisältävän elämäntyyliin, auttaa leijona siinä mielellään. Romanttiset pyörremyrskyt voivat toki olla hauskoja, mutta ketä leijona todella tuijottaa, kun katsoo kuvia teistä yhdessä? Thomas pahoittelee joutuessaan toteamaan, että leijona keskittyy paljon enemmän itsensä ihailuun kuin kumppaniinsa.

Neitsyt: Jatkuvaa mikromanagerointia

”Oletko valmis saamaan loputtomasti neuvoja siitä, miten laitat tiskit pois väärin”, Thomas kysyy ja toteaa, että neitsyt on mikromanageroinnin mestari.

Ärsyttävin piirre neitsyessä on kuitenkin se, että vaikka hän neuvoo muita mielin määrin, ei hän ota ollenkaan onkeensa neuvoista. Neitsyt-merkin exä tykkää puuttua muiden elämään ja ohjeistaa, mutta ei koskaan kuuntele, mitä hänelle sanotaan.

Vaaka: Hän juoruaa kaikille riidoistanne

Vaaka oli kyllä hurmaava ja valmis panostamaan parisuhteeseen, kunnes se ei enää tuntunut uudelta ja viehättävältä. Thomasin mukaan vaaka rakastaa käyttäytyä niin kuin näkisi molemmat puolet joka tilanteessa ja olisi reiluakin reilumpi, mutta se on vain todellisuuden peittävä savuverho. Itse asiassa vaaka saa sinut epäilemään omia ajatuksiasi ja tunteitasi saadakseen tahtonsa läpi. Pahinta Thomasin mukaan on se, miten vaaka-merkin exä käyttää juoruilua apunaan. Ennen kuin huomaatkaan, kaikki ovat mukana parisuhteessasi ja saat kuulla toistuvasti, kuinka olet väärässä.

Skorpioni: Pelottavan kostonhimoinen

Jos ex-rakkaasi on skorpioni, olet saanut pikakurssin kivusta ja kärsimyksestä. Thomasin mukaan riidellessä skorpioni on nauttinut, kun saa vastapuolen kiemurtelemaan. Jopa pieninkin erimielisyys sai skorpionin kohtelemaan sinua kuin olisit vihollinen.

”Tiedän, että ihmiset sanovat meidän joskus satuttavan lähellämme olevia ihmisiä, mutta skorpioni vie sen aivan uudelle tasolle”, Thomas sanoo.

Jousimies: Hän jättää vastaamatta viesteihisi

Jousimiehen deittailu voi tuntua kuin olisi saanut annoksen adrenaliinia, mutta hän osaa olla myös todella pinnallinen. Jousimies on Thomasin mukaan jatkuvasti uusien kokemusten perässä ja voi jättää sinut jälkeensä (tai vastaamatta viesteihisi), jos et pysy perässä. Surullinen totuus exäksi muuttuneesta jousimiehestä on se, että hän on aina juoksemassa jonnekin eikä koskaan todella onnellinen.

Kauris: Pakko olla vaihtoehtoja

Kauris-merkin exäsi on kurkkinut, onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolen eikä tämä ole reilua sinulle. Thomasin mukaan kauris vaatii kumppanilta ehdotonta lojaaliutta ja omistautumista, mutta hänelle itselleen ei ole ongelma tarkastella muita vaihtoehtoja, joista hän voisi saada irti vielä enemmän. Älä tyydy exään, joka jatkuvasti saa olosi sellaiseksi kuin et ikinä riitä.

Vesimies: Luulee itseään niin fiksuksi

Tällainen ex-rakas nauttii ihmisen, parisuhteiden ja tunteiden analysoinnista, mutta vaikka häntä kiehtoo ihmisten ajatusmaailman ymmärtäminen, ei se tarkoita, että hän olisi oppinut mitään. Thomasin mukaan intuitioon ja tunteisiin luottamisessa on puolensa, mutta vesimies ei tätä tee. Jos exäsi on vesimies, on hän saattanut olla jopa kylmä. Vaikka hän ymmärtää, mitä tunne on, ei se tarkoita sitä, että hän osaisi prosessoida tunteensa.

Kalat: Hän itse on kaikki kaikessa

Kalat-merkin exäsi on intuitiivinen, empaattinen ja herkkä tyyppi, joka tietää tarkalleen, mistä tunnenaruista vetää saadakseen juuri sen, mitä hän tahtoo. Thomasin mukaan hän ei tunne mitään häpyä näin toimiessaan. Joka kerta, kun hänen esihenkilöllä kestää ”liian kauan” vastata sähköpostiin tai ystävä vastaa viestiin vain ”k”, hän haluaa sinun lohduttavan hänen loukattuja tunteitaan. Ja jos riitelette, hän aina käyttäytyy kuin hänessä ei olisi mitään vikaa, vaikka kuinka hän olisi ollut väärässä. Tunteet kaatuisivat sinun niskaasi, onko sinulla todella aikaa siihen, Thomas kysyy.

”Epäilen”, hän vastaa omaan kysymykseensä.

Lähde: Cosmopolitan