Helmikuussa tulimerkeillä riittää vientiä, kun taas vesimerkit ovat turhan toivokkaita.

Helmikuun horoskooppi lupaa villiä menoa vällyjen välissä erityisesti kolmelle tähtimerkille. Tulimerkkeihin kuuluvat oinas, leijona ja jousimies saavat tuntea rakkauden suuren huuman ja voiman. Vesimerkeillä ei sen sijaan helmikuussa mene putkeen petipuuhissa. Rapu, skorpioni ja kalat kituuttelevat rannalla ja rakkauden mahtavat tyrskyt jäävät tässä kuussa kokematta.

Nyt jaamme näkemyksemme ja uskomuksemme siitä, minkälaiselta helmikuu oikein näyttää seksuaalisen käyttäytymisen ja petipuuhien suhteen eri tähtimerkkien osalta. Oletko valmis kuulemaan, mitä tuleman pitää rakastelun ja hekuman suhteen?

Tällaiselta helmikuu näyttää eri tähtimerkkien osalta:

Oinas 21.3–20.4

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Oinas innostuu ja kukoistaa helmikuussa. Oinaalla riittäisi virtaa vaikka muille tähtimerkeille jakaa. Onneksi oinas kohtaa matkansa varrella muitakin innokkaita ja hekumallisia tähtimerkkejä, joten kuivakautta ei tämän tähtimerkin osalta tarvitse helmikuussa viettää. Oinas onkin tässä kuussa erittäin onnekas saadessaan nauttia seksistä yltäkylläisyyteen saakka.


Härkä 21.4–20.5

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Härkä haluaa helmikuussa seksiä ja sitä riittääkin tälle tähtimerkille aivan mukavasti. Meno makuukammarin puolella onkin suhteellisen aktiivista, ja härkä saa herätettyä himokkuutensa varsinkin kuun puolivälin jälkeen. Härkä viehättyy helmikuussa erityisesti villimmistä otteista ja yllätyksistä, joten härän kanssa hekumoidessaan on vastapuolen syytä olla valmis joustavuuteen ja kokeilunhaluisuuteen.


Kaksonen 21.5–21.6

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Kaksonen viihtyy hyvin sängyssä, eikä tyydyttymisen suhteen ole ongelmia. Kaksonen nauttii elämästään suunnattomasti helmikuussa, sillä seuraa ei tarvitse tässä kuussa etsiä kaukaa, eikä seksiä liiemmin pyydellä tai anoa. Kaksonen onkin viehättävimmillään, kun se pääsee esittelemään itseään ja omaa alastonta kehoaan seksuaalisessa mielessä.


Rapu 22.6–22.7

Hekumaindeksi: ♥

Rapu ruikuttaa helmikuussa tavanomaista enemmän seksin vähyyden vuoksi. Rapu voisikin tässä kuussa keskittyä enemmän muihin asioihin ja pyrkiä unohtamaan seksuaalisen turhautumisensa hetkeksi. Rapu voisikin pistää vauhdikkaan, orgasmihakuisen käyttäytymisen syrjään kuukauden ajaksi ja keskittyä esimerkiksi meditoimaan ja löytämään sisäisen rauhan.


Leijona 23.7–22.8

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Leijona laukeaa helmikuussa usein ja aktit ovat kestoltaan äärimmäisen pitkiä. Leijona onkin täysin omassa elementissään päästessään hurvittelemaan vällyjen välissä. Helmikuussa rakkaus leimahtaa tulisesti, eikä tältä tähtimerkiltä ainakaan jää seksin huuma ja hekuma kokematta. Leijona onkin oikeastaan lähestulkoon pysäyttämätön, kun se pääsee vauhtiin lempimisessä.


Neitsyt 23.8–22.9

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Neitsyt piehtaroi innokkaana ja intiimisti tässä kuussa. Eroottinen yhdessäolo vastapuolen kanssa vie neitsyen ajatukset kauas pois tästä maailmasta ja karkoittaa kaikki stressin rippeet. Neitsyt kaipaakin kunnon jynkytystä tässä kuussa saadakseen mielensä tasapainoon ja ahdistuksensa nollattua. Tässä kuussa neitsyt saa parhaat orgasminsa oinaan seurassa, mikäli sellainen vain sattuu kohdalle.


Vaaka 23.9–22.10

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Helmikuussa vaaka haluaa vaakamamboilla vauhdikkaasti. Paritteluinto ei tunnu tässä kuussa tältä tähtimerkiltä loppuvan, vaan vaaka villiintyy lemmiskelemään mitä ihmeellisimmissä paikoissa ja mitä erikoisempiin kellonaikoihin. Vaaka haluaakin olla yhdynnässä jatkuvalla soitolla, eikä se mielellään muuta tekisikään, jos saisi valita. Vaaka pariutuu tässä kuussa parhaiten neitsyen, jousimiehen ja kauriin kanssa.


Skorpioni 23.10–22.11

Hekumaindeksi: ♥♥

Skorpionin ei ole syytä odottaa helmikuussa vauhtia tai vaarallisia tilanteita naimispuuhien suhteen. Kaamos on täysin väsyttänyt skorpionin, eikä virtaa enää riitä helmikuussa muuhun kuin onanointiin. Skorpionin käytös poikkeaakin merkittävästi tässä kuussa, sillä tämän tähtimerkin edustaja on normaalista viriiliydestään poiketen nyt erittäin väsynyt vällykumppani. Skorpioni voikin nyt rentoutua täysin ja jäädä odottamaan ensi kuuta, jossa näkyy jo ennusmerkkejä petipuuhien aktivoitumisesta.


Jousimies 23.11–22.12

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Jousimiehen seksuaalinen aktiivisuus on huippuluokassaan helmikuussa, ja rakastelun intohimoisuus on ennenkokematonta. Jousimies on myös tässä kuussa hieman onnekas, sillä sen halut ja toiveet tulevat tässä kuussa äärimmäisen hyvin täytetyiksi ja tyydytetyiksi. Irstas jousimies saakin tuntea rakkauden palon erityisen mukaansatempaavana ja mahtipontisena. Tässä kuussa ei orgasmeja säästellä!


Kauris 22.12–19.1

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Kauris saa helmikuussa saa osakseen mieletöntä muhinointia. Rakastelurintamalla räiskyy ja panokset ovat kovat. Kauris vehtaileekin varsin touhukkaana, eikä ota paineita siitä, kenen kanssa tai miten hurjastelu tapahtuu. Kauris on tässä kuussa hyvin vapaamielinen ja antaa mielellään ohjat muille tähtimerkin edustajille makuukammarin puolella. Luvassa onkin todellista seksuaalista ilotulistusta, mikäli kauris saattuu yhteen tulimerkkien edustajien kanssa!


Vesimies 20.1–19.2

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Helmikuu ei ole vesimiehen otollisinta aikaa seksin harrastamiselle. Naiminen on tässä kuussa melkolailla toissijaista, sillä vesimiehellä on nyt niin paljon kiireitä tai muita murheita, ettei rakkauden osoittaminen seksuaalisessa mielessä ole tärkeää. Saadessaan ison taakan pois harteiltaan kuun loppupuolella, vesimies saattaa kuitenkin hurjistua hieman ja esitellä taitojaan makuuhuoneen puolella.


Kalat 20.2–20.3

Hekumaindeksi: ♥♥

Kaloja harmittaa kovasti, sillä seksi – tai ainakin seksistä nauttiminen – on loppunut jo jokin aika sitten. Kalat eivät tunne seksin huumaa eivätkä ole halujensa vietävänä, vaan jättävät mielummin panopuuhat muille tähtimerkeille. Kaloilla onkin nyt kuivakausi meneillään, ja tämän tähtimerkin edustajien kannattaa pysytellä muiden seksuaalisesti epäaktiivisten tähtimerkkien, kuten vesimerkin edustajien, läheisyydessä välttyäkseen turhilta ja tuskaisilta kiusauksilta.


Mitä sinun horoskoooppisi lupaa? Onko tiedossa kuumaa kyytiä vai seesteisyyttä? Jaa kanssamme alla kommenteissa!