Esimerkiksi koruissa ja koriste-esineissä käytettävä kivi toimii inspiraationa ihastuttavalle kynsitrendille.

Vaaleanpunaisesta persikansävyiseen vaihteleva ruusukvartsi on epätavallinen kvartsimuunnos, joka on tuttu näky esimerkiksi koruissa ja koriste-esineissä, ja se lukeutuu parantavien kivien ja kristallien joukkoon. Nyt kivi toimii myös inspiraationa hempeälle kynsitrendille.

pretty sure my new nails rock. #quartzisactuallyamineraltho

A post shared by emily orofino (@makeupmaestra) on

Rakkauteen yhdistetyn ruusukvartsin kerrotaan vetävän puoleensa ja edistävän rakkauden tunteita niin itseä kuin muita kohtaan. PopSugarin mukaan ruusukvartsilla väitetään olevan myös voima lietsoa intohimoa kauneutta ja luovuutta kohtaan – tästä syystä se onkin täydellinen kivi, jota mukailla omissa kynsissä.

Ruusukvartsikynnet on PopSugarin mukaan helppo toteuttaa:

– Valitse haalean, ruusuisen vaaleanpunainen kynsilakka ja tee sillä yksi kerros

– Piirrä lakattuihin kynsiin pieniä ”suonia”, kuten oikeassa ruusukvartsissa voi olla, käyttäen apuna valkoisen, haaleamman vaaleanpunaisen tai kultaisen kynsilakan sävyjä striping brush -siveltimellä

– Laita päälle kerros ensimmäistä kynsilakkaa ja toista tätä, kunnes olet saanut haluamasi lopputuloksen

– Halutessasi voit koristaa kynsiä vielä esimerkiksi koristikivillä tai käyttää sitä pohjana upealla kynsitaideteokselle – vain mielukuvituksesi on rajana.

Alta voit katsoa lyhyen tutoriaalivideon ruusukvartsikynsien tekemisestä. Julkaisun alta löydät lisää esimerkkejä inspiraatioksi hempeisiin kynsiin.

My first #marblenails OR #rosequartznails

A post shared by By: Millene Ribeiro (@mimisbeautylondon) on

Mitä pidät tästä kynsitrendistä? Kerro se kommenteissa!

Lähde: PopSugar

Kommentit

Kommenttia