Esimerkiksi koruissa ja koriste-esineissä käytettävä kivi toimii inspiraationa ihastuttavalle kynsitrendille.

Vaaleanpunaisesta persikansävyiseen vaihteleva ruusukvartsi on epätavallinen kvartsimuunnos, joka on tuttu näky esimerkiksi koruissa ja koriste-esineissä, ja se lukeutuu parantavien kivien ja kristallien joukkoon. Nyt kivi toimii myös inspiraationa hempeälle kynsitrendille.

Rakkauteen yhdistetyn ruusukvartsin kerrotaan vetävän puoleensa ja edistävän rakkauden tunteita niin itseä kuin muita kohtaan. PopSugarin mukaan ruusukvartsilla väitetään olevan myös voima lietsoa intohimoa kauneutta ja luovuutta kohtaan – tästä syystä se onkin täydellinen kivi, jota mukailla omissa kynsissä.

Ruusukvartsikynnet on PopSugarin mukaan helppo toteuttaa:

– Valitse haalean, ruusuisen vaaleanpunainen kynsilakka ja tee sillä yksi kerros

– Piirrä lakattuihin kynsiin pieniä ”suonia”, kuten oikeassa ruusukvartsissa voi olla, käyttäen apuna valkoisen, haaleamman vaaleanpunaisen tai kultaisen kynsilakan sävyjä striping brush -siveltimellä

– Laita päälle kerros ensimmäistä kynsilakkaa ja toista tätä, kunnes olet saanut haluamasi lopputuloksen

– Halutessasi voit koristaa kynsiä vielä esimerkiksi koristikivillä tai käyttää sitä pohjana upealla kynsitaideteokselle – vain mielukuvituksesi on rajana.

Alta voit katsoa lyhyen tutoriaalivideon ruusukvartsikynsien tekemisestä. Julkaisun alta löydät lisää esimerkkejä inspiraatioksi hempeisiin kynsiin.

Mitä pidät tästä kynsitrendistä? Kerro se kommenteissa!

Lähde: PopSugar