Näillä vinkeillä meikkaaminen onnistuu helpommin ja nopeammin.

Meikkaaminen voi viedä aikaa ja vaatia uusintayrityksiäkin ennen kuin lopputulos on halutun näköinen. Aina meikkaamiseen ei kuitenkaan ole aikaa tarpeeksi tai meikkaamisen kanssa haluaisi päästä helpommalla.

Jos haluat tehdä meikin, mutta sinua laiskottaa tai on kiire, voi näistä meikkivinkeistä olla apua.

Käytä sormiasi häivytykseen

Sen sijaan, että valitsisit oikean sudin jokaista tuotetta varten, pese kätesi hyvin ja käytä sormiasi häivytyksessä. Jos teet sen hyvin, lopputulos voi näyttää vielä enemmän luonnolliselta kuin oikealla sudilla tehtynä. Sormia käyttämällä pystyt myös säätelemään paremmin, kuinka paljon meikkituotetta laitat kasvoillesi.

Meikkaa ensin silmäsi

Jos haluat panostaa silmämeikkiin enemmän, tee se ensin ja laita vasta sitten meikki- tai peitevoide. Jos teet silmämeikin alta pois, et joudu korjailemaan muuta meikkiä lopuksi kuin muuten saattaisit joutua. Se on tehokkaampaa myös sen takia, että voit keskittyä silmiisi ilman, että joudut huolehtimaan siitä, että sotket muita alueita.

Rohkeat huulet

Jos sinulla ei ole paljoa aikaa tehdä meikkiä, on silloin tehokas tapa meikata niin, että huomio korostuu huuliisi. Yhdistä siihen ripsiväri ja näytät upealta hetkessä. Pelkän ripsivärin kanssa voi huoletta käyttää rohkeaa huulipunan sävyä ja antaa huulten kimmeltää mattapintaisuuden sijaan.

Käytä paksua rajauskynää

Jos haluat tehdä smokey eye -silmämeikin tai kissamaiset rajaukset, valitse tavallisen rajauskynän sijaan paksumpi kärkinen rajauskynä ja säästät aikaa.

Lähde: Become Gorgeous