Pelkkää seksiä sisältävä suhde voi olla hauskaa, mutta siinäkin on omat vaaransa.

Seksisuhde ilman ehtoja ja sitoutumista muuhun voi kuulostaa monen elämäänsä tyytyväisen sinkun mielestä hauskalta. Suhde toiseen ihmiseen ei koostu mistään muusta kuin seksistä ja yhteydenotot liittyvät usein vain siihen, milloin haluja pääsee purkamaan toisen kanssa.

Seksisuhteesta pyritään pitämään tunteet loitolla eikä toiselta odoteta tai pyydetä mitään muuta kuin sitä itseään. Elite Dailyn mukaan pelkkää seksiä sisältävässä suhteessakin on kuitenkin riskinsä.

Ota nämä asiat huomioon, jos harkitset seksisuhteen aloittamista jonkun kanssa.

1. Tunteiden kehittyminen

Tämä on panokaverin suhteen se yleisin vaaratekijä. Tämä johtuu Elite Dailyn mukaan siitä, että seksisuhteessa on yleensä henkilön kanssa, joka on omasta mielestään todella viehättävä ja hänestä on kiinnostunut. Fyysinen kiinnostuminen toisesta on yksi päätekijöistä, kun harkitsee romanttista parisuhdetta ja seksisuhteessa on aina vaarana, että toinen alkaa tuntea toista kohtaan jotain enemmän.

2. Sukupuolitautien vaara

Ennen kuin alat millekään panokaveriksi mieltämäsi henkilön kanssa, kannattaa varmistaa, ettei hänellä ole sukupuolitauteja. Tämän lisäksi on tärkeää muistaa suojautua aina kunnolla. Pidä mielessä, että ilman ehtoja sovittu seksisuhde mahdollistaa myös seksin muiden ihmisten kanssa.

3. Mustasukkaisuus

Panokaveristaan voi olla myös mustasukkainen, mikä voi johtua siitä, että sinulla on kehittynyt tunteita häntä kohtaan tai et vain halua jakaa häntä toisten kanssa. Tämä voi vaikeuttaa seksisuhteen toimivuutta, koska mustasukkaisuudesta ei voi puhua seksikumppanilleen tai pyytää häntä olemaan vain sinun vakiopanosi.

4. Raskaus

Ehkäisykään ei ole aina 100 prosenttisen varma ja jos se pettää, voit löytää itsesi todella epämiellyttävästä tilanteesta. Joudut tekemään päätöksen suuresta asiasta ihmisen kanssa, jonka kanssa sinulla ei ole vakava parisuhde.

5. Odotukset muilta suhteilta alentuvat

Vain seksiä sisältävässä suhteessa tottuu helposti pinnallisuuteen. Seksisuhteesta puuttuu kädestä pitäminen, tunteista puhuminen ja henkilökohtaisuuksien kertominen. Jos vietät enemmän aikaa tehden näin, sitä normaalimmaksi se sinulle tulee. Se voi lopulta jatkua myös myöhemmissä suhteissasi ilman, että edes huomaat sitä.

Lähde: Elite Daily