Star Wars -hahmoksi pukeutumisen lisäksi voit jatkossa myös tuoksua sellaiselta.

Oletko koskaan miettinyt, mille elokuvista tutut hahmot tuoksuisivat tai halunnut itse tuoksua samalta kuin he? Star Wars -faneille tarjoutuu tähän nyt mahdollisuus.

Lifestyle Perfumes on tuonut Euroopassa markkinoille Star Wars -hajuvesiä. TIME-lehden mukaan saatavilla on kolme erilaista tuoksua, joista kaksi, Empire ja Jedi, on tarkoitettu miehille ja Amidala-niminen tuoksu naisille.

Yllä olevassa kuvassa esillä oleva naisten tuoksu on saanut nimensä Naboon kuningatar Amidalalta, jonka kuninkaallinen eleganssi ja vahva, lannistumaton tahto inspiroivat tuoksun valmistuksessa. Tuoksussa on käytetty muun muassa vaniljaa, myskiä, omenaa ja mandariinia, jotka yhdistyvät hallitseva vietteleväksi auraksi, joka sopii mihin tahansa tilanteeseen niin päivällä kuin illalla.

Mitä ilmeisimmin Galaktisen Imperiumin mukaan nimetty Empire on suunnattu pahoille pojille ja tuoksu herättää maskuliinisuuden ja voimakkuuden auran sekä Voiman pimeän puolen. Tuoksussa yhdistyvät niin hedelmäiset kuin mausteiset tuoksut ja lopputulos on itämainen ja viettelevä.

Jedi-tuoksu sen sijaan luo vahvan auran positiivista energiaa ja ikuistaa jedien luonteen ja Voiman valoisan puolen voimakkaan läsnäolon. Jedissäkin on käytetty niin hedelmiä kuin mausteita, mutta valinnat ovat osittain erilaiset Empireen verrattuna, jotta tuoksut olisivat omanlaisensa.

Kahdessa koossa saatavien hajuvesien pullojen ulkonäössä on käytetty inspiraationa valomiekkoja – alla lyhyt video pulloista:

Lifestyle Perfumesin tuoksuja myydään vain Keski-Euroopan maissa, kuten Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä, joten sellaisen saadaksesi joudut matkustelemaan. Voit tutustua tuoksuihin lisää Lifestyle Perfumesin sivuilla.

Kiinnostaisiko sinua Star Wars -hajuvesi vai meneekö elokuvien kaupallisten oheistuotteiden valikoima jo överiksi? Kommentoi alla!

Lähde: TIME