Näin paljon maksaa mennä naimisiin kymmenen eri maamerkin luona.

Jos olet haaveillut häistä Eiffelin tornissa tai Kiinan muurilla, voit varautua siihen, ettei se ole ilmaista. Wedding Paper Divas koosti yhteen kuinka paljon häiden pitäminen tunnettujen maamerkkien luona voi maksaa.

Alla maamerkkejä listattuna halvimmasta alkaen.

1. Stonehenge, Englanti

Jos haaveilet häistä tämän esihistoriallisen monumentin luona, voit varautua maksamaan siitä vähintään noin 500 euroa.

2. Eiffel-torni

Yksi Pariisin ja maailman tunnetuimpia ja suosituimpia nähtävyyksiä on voi tarjota sinulle ikimuistoiset häät noin 800 eurolla. Huffington Postin mukaan sillä hinnalla saa muun muassa papin tekemään vihkiseremonian tornin edessä ja todistuksen muistoksi.

3. Jäähotelli Ruotsissa

Pohjois-Ruotsissa sijaitsevassa jäähotellissa voi mennä naimisiin maanantaista perjantaihin joulukuusta huhtikuuhun. Talvisiin häihin saa vieraita mukaan jopa 45 henkeä. Hintaa häille tulee noin 1 500 euroa.

4. Machu Picchu

Perussa, Machu Picchun lähellä sijaitsee Belmond Sanctuary Lodge, jossa häitään voi viettää noin 1 900 eurolla.

5. Uluru / Ayers Rock

Häät kaukana kotoa! Australian jättimäisen kivimuodostuman luona voi mennä naimisiin noin 2 000 euroa maksavan romanttisen paketin myötä. Paketin tarjoaa Voyages Ayers Rock Resort ja se on tarkoitettu vain hääparille.

5. Gizan pyramidi

Häät jopa sadan vieraan kera plus ruoat, dj:n, valokuvaajan, hääkakun ja muuta voit saada Gizan pyramidin lähellä sijaitsevasta Le Meridien Pyramids Hotel and Spa of Cairosta noin 3 300 eurolla.

6. Kiinan muuri

Historiallisen Kiinan muurin luona häitään voi juhlistaa yhdessä 40 ihmisen kanssa. Ulkohäät voit saada noin 4 000 eurolla.

7. Magic Kingdom

Floridan Orlandossa sijaitsevan Walt Disney Worldin Magic Kingdom -osiossa häistä saa maksaa jo reippaasti enemmän kuin aiemmista kohteista. Tuhkimon linnan edessä häitään voi viettää 80 ihmisen kera noin 26 500 eurolla.

8. New Yorkin kirjasto

Kirjasto on tuttu näky monista elokuvista, muun muassa Sinkkuelämää-elokuvassa Carrien ja Bigin häitä oltiin järjestämässä siellä. Kirjastossa sallitaan vain siviilivihkiminen ja varaushinnat alkavat noin 40 000 eurosta.

9. Burj al-arab

Jos kaipaat luksusta, sitä tarjoaa ”Arabien torni”, Burj al-arab -pilvenpiirtäjä ja luksushotelli Dubaissa. Sen huipulla on helikopterikenttä, jossa voi mennä naimisiin 43 000 eurolla. Kymmenen ihmisen kera vietettävä hääseremonia kestää 55 minuuttia tai vaihtoehtoisesti voi maksaa noin 800 euroa per minuutti.

10. Vaux-le-Vicomte

Jos Eiffel-torni ei miellytä hääpaikkana, voi Ranskassa viettää häitä myös vuokraamalla linnan Maincysta. Linnasta voi saada käyttöönsä suuren salin, henkilökuntaa jopa 250 vierasta varten sekä ilotulituksen noin 53 000 eurolla. Jos haluat saapua paikalle helikopterilla, sekin onnistuu.

Lähde: Huffington Post