Mikä olisi sen parempi keino todistaa omalle miehelle rakastavansa häntä kuin kertoa se hänelle kirjeen muodossa?

Rakkauskirjeen kirjoittaminen on paljon enemmän kuin pelkkä romanttinen ele. Se on todistus siitä, millainen on ja millaisia tunteita toinen henkilö on herättänyt. Jos haluat kertoa näistä tunteista omalle rakkaallesi ilman että vaikutat hölmöltä tai jopa pelottavalta, kirjoita tunteista kirjeeseen. Kirje on erilainen, riippuen siitä kuinka pitkästä suhteesta on kyse. Tässä alla on vinkkejä sekä uudessa, että pitemmässä suhteessa oleville rakkauskirjeiden kirjottajille.

Kuinka kirjoittaa hyvä rakkauskirje?

1. Aloita Post-It-muistiinpanoilla.

Suhteen alkuvaiheessa voi tulla helposti liioiteltua omaa rakkauttaan. Sitä voi testata ennen kirjeen kirjoittamisen aloittamista Post-It-lappujen avulla. Kannattaa myös muistaa, että kaikki eivät pidä rakkauskirjeistä, joten on hyvä selvittää ennen kirjeen antamista, mikä on oman rakkaan rakkauskieli. Jos kirje sopii siihen, ei muuta kuin aloittaa kirjoittaminen. Kumppanin rakkauskirjeistä pitämistä voi testata ensin esimerkiksi tekstiviestien avulla, jotka nekin voivat olla rakkausviestejä.

2. Kerro kirjeessä miltä sinusta tuntuu nyt sen sijaan, että kertoisit siitä mitä haaveilet tulevaisuudelle.

Voit kertoa kirjeessä esimerkiksi jostain yhteisestä ihanasta rakkauteenne liittyvästä muistosta. Voit kertoa myös nykyhetkeen liittyvistä asioista, mutta tulevaisuuden haaveesi voivat tuntua hänestä jopa painostavilta.

3. Pidä kirjeen sävy hauskana ja ei niin totisena.

Rakkauskirjeen ei tarvitse olla vakavasävyinen. Voit tehdä rakkauskirjeestä entistä hauskemman, jos taitat sen esimerkiksi sydämen muotoiseksi origamiksi. Kerro kirjeessä myös kohteliaisuuksia. Voit myös vihjailla hänen seksikkyydestään. Kerro siinä sellaisia asioita, jotka ovat ennemminkin mukavia kuin totisia.

4. Tee kirjeestä yhtä emotionaalinen kuin suhteennekin on.

Jos ette ole vielä sanoneet rakastavanne toisianne, ei sitä kannata tähän kirjeeseenkään vielä laittaa. Kirjoita kirje aitojen tunteidesi pohjalta. Liioitella ei kannata.

Nyt kirjoittamaan rakkauskirjettä!

Lähde: Yourtango