Seuraavan Game of Thrones -kauden alkuun on aikaa vielä muutama kuukausi.

HBO on julkaissut hieman esimakua kesällä alkavan supersuositun Game of Thrones -sarjan seitsemännestä kaudesta. Teaser-videolla nähdään Jon Snow, Daenerys Targaryen ja Cersei Lannister kävelemässä kohti omia valtaistuimia ja video päättyy hyytäviin tunnelmiin – talvi on todella saapumassa Westerosiin.

Seuraavan kauden jaksojen tapahtumia teaser ei juuri paljasta, mutta se herättää kysymyksiä. Videolla Jon ja Cersei ovat siellä, minne kuudennen kauden päätteeksi jäivätkin, mutta fanit pääsevät esimerkiksi arvuuttelemaan, onko edellisen kauden lopulla armeijansa ja lohikäärmeidensä kanssa merta ylittämään lähtenyt Daenerys Dragonstonessa vai kenties jossain muualla.

Aiemmista kausista poiketen uuden kauden alkua joudutaan odottamaan kevään sijaan heinäkuun puoliväliin saakka. George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu -kirjasarjaan perustuvan Game of Thronesin toiseksi viimeinen kausi alkaa Yhdysvalloissa 16. heinäkuuta ja saadaan meillä Suomessa katsottavaksi seuraavan päivän puolella C Moren ja HBO Nordicin kautta.

Voit katsoa HBO:n julkaiseman maistiaisen artikkelin yltä. Teaseria on alettu netissä jo pilkkoa osiin ja esimerkiksi Mashablen pohdinnan teaserista ja sen mahdollisista vihjeistä tulevista tapahtumista voit lukea täällä.

Lähde: Mashable