Viattoman flirttailun ja pettämisen puolelle menevän flirttailun raja voi ylittyä huomaamatta.

Osan mielestä vakituisessa parisuhteessa olevien flirttailu muiden ihmisten kanssa ei ole pahasta ja osan mielestä se on täysin pois laskuista. Flirttailu voi olla pelkkää hauskanpitoa, mutta aina se ei ole niin viatonta – joskus sitä ei vain itse edes huomaa.

Glamour listasi merkkejä siitä, että flirttailusi voi ylittää pettämisen rajat.

Flirttailet aina saman henkilön kanssa

Sen sijaan, että flirttailisit useiden ihmisten kanssa, kuten tarjoilijoille ravintoloissa, varaat kaiken flirttailusi yhdelle ihmiselle. Siinä voi olla aihetta huoleen, etenkin jos sinun ja flirttailemasi henkilön välille alkaa muodostua jotain emotionaalista virettä.

Flirttailu on seksuaalisesti latautunutta

Harmiton flirttailu on eri asia kuin esimerkiksi seksuaalisesti virittäytyneiden viestien lähettely työkaverin kanssa. Jos päädyt edes hieman seksuaalisesti värittyneisiin keskusteluihin jonkun muun kuin kumppanisi kanssa, voi raja pettämisen ja viattoman flirtin välillä ylittyä.

Saat jotain tunnepitoista irti flirttailusta

Viattomasta flirtistä saatua hyvänolontunnetta ei tarvitse hävetä, mutta jos täytät parisuhteessasi olevaa tyhjiötä flirttailemalla paljon tai koet saavasi flirttailusta irti jotain, mitä et saa suhteestasi, ei se ole hyvä merkki.

Se ei sovi persoonaasi

Osa ihmisistä on sellaisia, että he flirttailevat viattomasti kaikkien kanssa. Jos taas sinun persoonaasi ei kuulu flirttailu ja yhtäkkiä huomaat tekeväsi sitä yhden tietyn ihmisen kanssa, on sinun parempi miettiä motiivejasi.

Jos kumppanisi saisi tietää, kauhistuisit

Jos kumppanisi esimerkiksi näkisi yllättäen sinun flirttailevan jonkun kanssa ja sinua alkaisi ahdistaa se, on se selvä merkki siitä, että olet ylittänyt jonkin rajan. Jos sinua hermostuttaa, että kumppanisi saisi tietää flirttailustasi, ei se ole viatonta.

Lähde: Glamour