Fitness-bloggari otti kuvat 12 tunnin erolla toisistaan.

Vaikka siitä harvoin somessa julkaisuja näkeekään, kokee jokainen meistä vatsan turvotusta. Fitness-bloggari Tiffany Brien halusikin muistuttaa tästä ihmisiä ja julkaisi Facebook-sivullaan kuvaparin, joissa toisessa hänen vatsansa on litteä ja toisessa pyöreämpi.

”Katsaus todellisuuteen… En ole kuudennella kuulla raskaana. Se on vain minun ruokavauvani”, entinen Miss Pohjois-Irlanti kirjoittaa viraaliksi yltyneessä Facebook-julkaisussaan, jonka voit lukea kokonaan jutun lopusta.

Brienin mukaan kuvien ottamisen välillä on kulunut aikaa 12 tuntia.

”Vasen on otettu ennen kuin menin nukkumaan ja oikea, kun heräsin”, Brien kertoo.

”Emme ole kaikkea sitä, miltä vaikutamme sosiaalisessa mediassa. Ajattelin jakaa huonon päiväni kanssanne näyttääkseni, ettei kukaan ole ”täydellinen” ja on ihan okei pitää välipäivä, jolloin kroppasi päättää, ettei se halua tehdä yhteistyötä kanssasi”, 26-vuotias bloggari jatkaa.

”Ei huolta tytöt, tätä tapahtuu parhaimmillekin meistä, se on vain olennainen osa naisena olemista”, Brien muistuttaa.

Brien toteaa, kuinka turvotus on cocktail, joka muodostuu unen puutteesta, stressistä, hormoneista ja ruokaintoleranssista. Brien käy läpi julkaisussaan omakohtaisia kokemuksiaan niin stressin, unen kuin hormonienkin vaikutuksesta.

Hän myös kertoo samaistuttavista havainnoistaan turvotuksen suhteen.

”Sitä tuntuu tapahtuvan sopimattomina hetkinä… Kun olet ulkona syömässä ihanassa, tiukassa mekossa. Voin olla pääruokani puolivälissä ja yllättäen tunnen oloni epämukavaksi ja todella epäviehättäväksi suuren, turvonneen vatsan kanssa”, hän kirjoittaa.

Brien sanoo julkaisussaan, ettei tiedä, mikä turvotuksen tuona päivänä aiheutti.

”Olen käynyt läpi kaiken, mitä söin ja se oli suhteellisen terveellistä, joten se voi olla jotain, jonka mielsin ”terveelliseksi”, mutta vartaloni ajattelee nyt, että eeeeei, en tykkää”, hän toteaa ja myöhemmin julkaisussaan myöntää, että kun jotain kuvaparin kaltaista tapahtuu, saa se hänet alamaihin.

Brien listaa julkaisunsa päätteeksi vinkkinsä kaikille, miten toimia turvotuksen kanssa ja yksi tärkeimmistä on hänen viiminen vinkkinsä:

”Rentoudu ja ole onnellinen… Kyllä se siitä, et ole yksin. Lupaan.”

Alla Brienin julkaisu kokonaisuudessaan. Jos se ei näy, löydät sen täältä.

Reality check…. ☝️

No I’m not 6 months pregnant. It’s just my food baby…These two photos are 12 hours apart, left…

Julkaissut Tiffany Brien 15. kesäkuuta 2016

Samaistutko sinä Brienin julkaisuun? Kommentoi alla!

Lähde: Daily Mail