Suurin osa ihmissuhteista ei onnistu. Ennen kuin löytää sopivan suhteen, voi joutua kokemaan monta epäonnistunutta yritystä.

Tuntuuko sinusta, että et ole tarpeeksi hyvä, jotta löytäisit koskaan suhdetta, jossa kokisit aitoa rakkautta? Jos annat vielä liian helposti periksi, jos jokin menee pieleen tai jatkat suhteessa, joka ei selvästi tee sinulle hyvää ja olet yhdessä vääräntyyppisen ihmisen kanssa, luet nyt sinulle sopivaa uutista. Alla on monta totuutta, jotka sinun pitäisi ymmärtää, jotta voit löytää rakkauden.

Kahdeksan tapaa, jotka estävät sinua löytämästä rakkautta

1. Luulet ansaitsevasi vähemmän

Ansaitset terveen ja rakastavan suhteen, jossa joku rakastaa sinua. Jos et pidä tuota mielessäsi, sallit alitajuisesti elämääsi ihmisiä, jotka eivät ansaitse sinua.

2. Tyydyt vähempään

Jos jokin ei tunnu oikealta toisen kanssa seurustellessa, älä jätä huomiotta näitä punaisia ​​lippuja. Älä tyydy liian vähään, koska ansaitset elämääsi sellaisen ihmisen, jota oikeasti rakastat.

3. Rajoitat liikaa vaihtoehtojasi

Maailmassa on niin paljon ihmisiä, että heistä löytyy joku oikea myös sinulle. Mutta älä rajaa heistä liikaa pois, kun etsit sitä oikeaa rakkauden kohdettasi. Kannattaa välillä treffailla heitä, jotka eivät ole sinun tavallista tyyppiäsi.

4. Sitoudut heihin, jotka eivät sitoudu sinuun tarpeeksi

Se on vain ajantuhlaamista, jos seurustelet sellaisen ihmisen kanssa, joka ei sitoudu sinuun tarpeeksi.

5. Teet samoja virheitä yhä uudelleen ja uudelleen

Oletko kokenut samoja ongelmia useissa eri suhteissa? Ehkä teet jatkuvasti samat virheet, kun etsit sitä oikeaa. Voisi olla hyvä tunnustaa se, että välillä olisi hyvä muuttua myös itse.

6. Vetäydyt kuoreesi ennen kuin asiat ehtivät kehittyä

Rakkaus vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja vaivaa. Se ei tapahdu hetkessä. Mutta jos et edes uskalla antaa sen tapahtua, vaan vetäydyt kuoreesi jo ennen rakastumista, rakastuminen voi olla vaikeaa.

7. Pelaat liikaa omia pelejäsi

Lopeta pelien pelaaminen ja ole oma itsesi. Älä leiki muiden tunteilla, vaan ole muille rehellinen ja näytä heille aito itsesi. Sellainen ei vahingoita suhdetta, vaan tekee siitä entistä paremman.

8. Et ole valmis lähtemään suhteesta, joka ei selvästikään ole sinua varten

Suhteessa ei kannata olla sen takia, että on esimerkiksi ilman sitä liian yksinäinen. Jos haluat löytää aitoa rakkautta, sinun on lähdettävä suhteesta, joka ei selkeästi tule tarjoamaan sinulle sitä koskaan.

Lähde: Yourtango