Tämän hajuveden avulla voit kertoa koko maailmalle rakastavasi kissoja.

Omalaatuisiin tuoksuihin erikoistunut hajuvesimerkki on julkaissut etenkin kissaihmisten kiinnostuksen herättävän hajuveden. Demeter Fragrance Libraryn hajuvesi on nimeltään Kitten Fur, joka on ollut tekeillä 15 vuoden ajan.

If you guessed Kitten Fur, you’re correct! A fragrance so good, it PURRS. 15 years in the making, we’ve captured the…

Julkaissut Demeter Fragrance Library 11. maaliskuuta 2017

Hajuvedeksi on pullotettu lämmön ja mukavuuden hajuaistillinen olemus.

”Se täydellinen kohta, juuri kissanpennun niskan takana”, Demeter Fragrance Library on kuvaillut tuoksuaan.

Kitten Fur -hajuvettä on saatavana monessa eri muodossa, niin hajuvetenä, suihkugeelinä kuin hieronta- ja vartaloöljynä ja vartalovoiteenakin. Demeter Fragrance Library toimittaa tuotteitaan ympäri maailman, joten suomalaiset kissaihmisetkin – ja muut tuoksusta kiinnostuneet – voivat halutessaan tuoksua kissanpennuille.

Jos taas kissat eivät ole sinun juttusi, on hajuvesimerkillä tarjolla runsaasti vaihtoehtoja, joiden joukossa on muitakin hieman tavallisista hajuvesistä poikkeavia tuoksuja. Cosmopolitanin mukaan tyypillisten parfyymituoksujen lisäksi suosittujen hajuvesien joukossa ovat muun muuassa New Baby-, Dirt- ja Paperback -nimiset hajuvedet.

”Demeter Fragrance Library koostuu yli 300 erilaisesta tuoksusta, jotka ovat saaneet inspiraationsa arkisista esineistä ja kokemuksista”, hajuvesimerkin sivuilla kerrotaan.

”Me eristämme ja korostamme kauniita tuoksuja, jotka ympäröivät meitä päivittäin, käytettävissä muodoissa”, sivuilla sanotaan.

Voit tutustua Kitten Fur -hajuveteen ja muihin saatavilla oleviin hajuvesiin täällä.

Lähde: Cosmopolitan