Pariskunta koetti löytää sormuksen vedestä, mutta huonolla menestyksellä.

Sormuksen katoaminen on varmasti yksi suurimpia pelkoja, kielteinen vastaus pois luettuna, mitä kosintaa suunnittelevalla on mielessään. Kansas Cityssä asuvien Seth Dixonin ja Ruth Salasin kohdalla näin todella tapahtui.

Dixon polvistui Salasin edessä Loose Parkissa lammen yllä olevalle jalankulkusillalle ja otti sormusrasian esiin. Rasiassa oli 2 500 euron arvoinen timanttisormus, jota hän vielä The Kansas City Star -lehden mukaan maksaa pois.

Pariskunnan ystävä, Maddie Villareal, oli paikalla ikuistamassa kosintaa videolle, kun sormus putosi rasiasta ja päätyi sillan lautojen välistä alas lampeen. Pian tämän jälkeen he kaikki olivat vedessä etsimässä sormusta ja jatkoivat siihen saakka, kunnes tuli liian pimeää.

”Siellä oli paljon mutaa ja ällöttävää kasvillisuutta. Risuja meni varpaiden väliin. Ei ole minun juttuni, mutta en halunnut lähteä ilman sormusta. Sitten alkoi tulla liian pimeää. Ja taskulampun teho alkoi hiipua”, Villareal kertoi.

The Kansas City Starin mukaan pariskunta meni seuraavana aamuna takaisin lammelle mukanaan mies, jolla oli metallinpaljastin. Dixon itse meni syvään veteen etsimään sormusta apuvälineen kanssa, mutta heillä ei ollut vieläkään onnea.

Kun tarina levisi paikallisessa kirkossa myöhemmin, he saivat sieltä lisää apukäsiä etsintöihin.

”Meitä oli luultavasti 25 ihmistä siellä. Kerralla vedessä oli varmaan 12 ihmistä”, sanoi häävalokuvaaja Staci Dabney, joka käy samassa kirkossa pariskunnan kanssa ja ikuisti sormuksen etsintöjä.

The Kansas City Starin mukaan sormus on edelleen vedessä. Sormuksen timantti on vakuutettu, mutta koko sormus ei ole.

Neljä vuotta yhdessä olleen pariskunnan häitä on suunniteltu juhlittaan 21. lokakuuta. Salasin mukaan he koettavat selvittää tilanteen.

”Tämä on ollut tunteiden vuoristorataa. Rehellisesti sanottuna olen onnellinen ja innoissani, että olemme viimein kihloissa. On vain surullista, että minulla ei ole sormusta osoituksena siitä”, tuleva morsian kertoi.

Video pariskunnan epäonnekkaasta hetkestä on levinnyt netissä. Voit katsoa sen alta ja kuvia sormuksen etsinnöistä täältä.

Julkaissut Staci Dabney’s Photography 10. syyskuuta 2017

Lähde: The Kansas City Star