Kynsistudion Instagram-sivulla paljastetaan, että muurahaiset päästettiin pois kynsistä myöhemmin.

Venäläinen kynsistudio Nail Sunny on maailmalla tunnettu näyttävistä, erikoisistakin manikyyreistä, joissa kynsiin on loihduttu esimerkiksi jalkoja, hot dogeja ja puuväriäkyniä. Elokuun viimeisenä viikonloppuna kynsistudio julkaisi kuitenkin Instagram-sivullaan videon manikyyristä, joka on nostanut äläkän: kynsien välissä vipeltää eläviä muurahaisia.

”Muurahaisia kynsissä, joo vai ei”, kynsistudio kysyy Instagram-julkaisunsa yhteydessä.

Videolla näkyy ensin, miten muurahaisia on kirkkaiden kynsien välissä vipeltämässä ja sen jälkeen näytetään, miten kynnet on tehty. Nail Sunny on julkaisunsa yhteydessä kertonut, ettei muurahaisia vahingoitettu videon teon yhteydessä ja ne hengittävät.

Toisen videon yhteydessä kynnet näytetään tyhjänä ja maassa vipeltää joukko muurahaisia.

”Ne pysyivät elossa! Ihmset älkää seotko. Emme ole eläinten tappajia, katsokaa video loppuun”, toisen videon yhteydessä kerrotaan.

”Ja minulla on teille kysymys: kun kävelet kadulla ja tallaat muurahaisia kengilläsi, ette ole murhaajia”, julkaisun yhteydessä on kirjoitettu venäjäksi.

Kynsistudion selityksistä ja lisävideosta huolimatta muurahaismanikyyriä on kovasti kritisoitu.

”Tämä on eläinrääkkäystä. Ne kärsivät”, eräs kommentoi manikyyriä.

”Tämä on todella ällöttävää”, toinen kirjoitti.

”Et sinä astu muurahaisten päälle tarkoituksella. Sinä tarkoituksella laitoit muurahaisia kynsiin Instagramia varten ollaksesi ”edgy” ja sinä aikana ne stressasivat ja kaipasivat happea ja olen varma, että siellä oli kiehuvan kuumaa, kun aurinko heijastui kynsiin. En yleensä murehdi muurahaisista, mutta tämä oli julmaa ja tarpeetonta”, Instagram-julkaisun kommenteissa yksi käyttäjä kritisoi kynsisalonkia.

”Älä koeta perustella tätä heikoilla väitteillä, kuten ”ihmiset tallovat muurahaisia kävellessään”. Ei myös ole todisteita siitä, että nämä samat muurahaiset olivat kynsissä”, hän jatkoi.

”Tämä on kamalinta, älkää koskaan tehkö tätä uudelleen”, kynsistudiolle viestitettiin.

”Miten saatoitte tehdä noin. Vaikka olemme voimakkaampia kuin nämä pienet eläimet, ei meillä ole oikeutta tehdä niille mitä haluamme”, eräs kommentoija huomautti.

Voit katsoa alta, minkälaiset muurahaiskynnet olivat.

Alla toinen kynsistudion julkaisema video, jolla kynsissä ei ole enää muurahaisia.

Kynsistudion Instagram-sivua selaamalla selvisi myös, että he ovat aiemmin käyttäneet kuolleita hyttysiä kynsissä, jotka ovat mahdollisesti saaneet inspiraationsa Jurassic Park -elokuvasta.

Bzzzz nails – YAY OR NAY? Video by @edo_movs #nailsunnytutorial

Henkilön Nail Sunny (@nail_sunny) jakama julkaisu

Lähde: The Sun