Kun toinen puhuu, niin häntä pitää kuunnella, jos ei halua olla huonokäytöksinen.

Kaikki eivät silti kuuntele aina, mitä sanottavaa muilla on. Se voi olla esimerkiksi miehesi, joka ei tunnu kuuntelevan mitä yrität hänelle sanoa. Siihen voi löytyä kuitenkin ihan selkeä syy tai aika montakin. Syyt voivat yllättää, mutta niistä on hyvä olla tietoinen, jos haluat, että sanomasi eivät mene enää hänen korviensa ohitse.

Kolme syytä, miksi miehesi ei kuuntele sinua

Yksi syy siihen, miksi miestäsi ei tunnu kiinnostavan, mitä haluat sanoa hänelle, voi liittyä siihen, että puhut hänelle ihan liikaa. Jos olet koko ajan äänessä, ei hän taida jaksaa kuunnella ihan kaikkea, mitä höpötät. Kannattaa miettiä mitä sanoo. Älä höpöttele hänelle täysin turhista asioista, jotta saa perille ne asiat, jotka ovat oikeasti tärkeitä.

Toinen hyvä syy miehesi kuuntelemattomuudelle on se, että puhut hänelle väärillä hetkillä. Jos hänellä on jotain muuta mielessä tai tärkeää tekemistä, ei hän voi kuunnella mitä sanot hänelle. Puhu hänelle silloin, kun sille on oikeasti sopiva hetki.

Kolmas syy voi liittyä vain siihen, että luulet ettei hän kuuntele sinua. Ehkä hän kuuntelikin ja asia meni jo perille? Se selviää, kun kysyt siitä häneltä, mutta joudut taas kerran avaamaan suusi…

Ehkä nämä ovat syitä, miksi hän ei kuuntele tai luulet, ettei hän kuunnellut.

Lähde: Your Tango