Ei aina vain valituksia: Kerrostalonaapuria kiitellään pianonsoitosta – ”Soita mieluummin kovempaa”

Musisointi ei tämän talon asukkaita haittaa, vaan kiitosta on annettu seinänaapurille.

Monet ovat varmasti kuulleet kauhukertomuksia ikävistä kerrostalonaapureista, jotka pitävät erilaisista syistä hirveästi ääntä ja ovat häiriöksi. Usein tällaiset tilanteet johtavat valitusviesteihin, mutta Helsingin Kustaankadulla on kuitenkin toisenlainen meno.

Kodin Kuvalehti on julkaissut Facebook-sivuillaan kuvan viestistä, jossa kerrostalon asukkaat kiittelevät naapuriaan tämän pianonsoitosta.

”Laitan usein telkkarin kiinni, kun soitat ja asetun sohvalle kuuntelemaan”, naapuri kirjoittaa viestissä ja toivottaa kivaa alkusyksyä.

Pianoa soittava naapuri ilmeisesti ajatteli, että viesti on sarkastinen eikä sillä oikeasti ollut tarkoitus kiitellä ja vastasi voivansa soittaa hiljempaa. Naapuri kuitenkin vakuutti, että kyse oli vilpittömästä kiitoksesta, mihin myös toinen naapuri yhtyi.

Viesti on kerännyt Facebookissa runsaasti tykkäyksiä ja kommenteissa muut kertovat omia kokemuksiaan naapureiden musisoinnista – niin positiivisista kuin negatiivisistakin. Katso Kodin Kuvalehden julkaisema viesti alta:

Ihan mahtavaa! Helsingin Kustaankadulla kerrostalonaapurit eivät kyttää ovisilmästä, vaan kiittävät pianonsoitosta.

Posted by Kodin Kuvalehti on 19. elokuuta 2015


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.