Yllätä perheesi ja kokeile tänä vuonna erilaista tapaa antaa joululahjat.

Yleensä joululahjat laitetaan odottamaan avaamista joulukuusen alle, mutta joskus vaihtelu voi olla tarpeen. Miksipä et siis kokeilisi tänä vuonna uutta, toisenlaista tapaa laittaa lahjat esille?

Alla on muutamia vinkkejä lahjojen asetteluun, millä voit yllättää perheesi, ja kenties luoda jopa uuden jouluperinteen perheellenne.

1. Lahjapyramidi

Kasaa lahjat pyramidiksi tyhjää seinää vasten. Laita suurimmat paketit alimmaisiksi ja pienin ylimmäksi.

2. Lahjoja oksille

Joissakin perheissä on perinteenä piilottaa lahjoja joulukuusen oksille. Jos haluat lisäjännitystä, voi oksille piilotetut lahjat avata vasta, kun kuusi ollaan viemässä pois. Oksille kannattaa kuitenkin piilottaa pieniä lahjoja, että ne eivät pääse putoamaan ja menemään rikki.

3. Lahjat seinähyllyille

Jos kotonasi on seinähyllyjä, laita lahjoja niiden päälle odottamaan. Näin ne ovat myös poissa pienten, uteliaiden lasten ja lemmikkien ulottuvilta.

4. Yllätys sängyn päässä

Monet Harry Potter -kirjoja ja elokuvia tuntevat tietävät, kuinka Tylypahkan oppilaat heräävät jouluna lahjojen odottaen heitä sänkyjensä päissä. Tätä samaa voi kokeilla myös kotioloissa.

5. Joululahjoista joulukuusi

Jos ensimmäisenä mainittu pyramidi-tyyli ei houkuta, toinen hyvä vaihtoehto voi olla lahjoista tehty joulukuusi. Pinoa lahjoja suurista pieniin puun muotoon, kääri lahjapuun ympärille joulunauhaa ja -valoja ja näin sinulla on erikoinen joulukuusi, joka ei varista neulasi ja sitä ei tarvitse erikseen purkaa ja viedä pois.

6. Lahjajahti

Pääsiäisenä etsitään suklaamunia, jouluna voi etsiä lahjoja. Kokeile piilottaa lahjoja ympäri kotianne, minkä jälkeen jokainen saa etsiä omansa. Laita kuitenkin ylös kaikkien lahjojen piilopaikat, ettei yksikään unohdu ja jää löytymättä.

Lähde: Popsugar