Nämä pallot eivät kuitenkaan sovellu joulukuuseen ripustettavaksi.

Joulun lähestyminen alkaa jo näkyä, kun glögit, rosollit, joulusuklaat ja -kalenterit, torttutarpeet ynnä muuta jouluun liittyvää on tullut kauppoihin jälleen saataville ja innoikkamat ovat jo laittaneet jouluvaloja tuomaan valoa pimeisiin marraskuun iltoihin.

Koska joulukuuhun on aikaa muutama viikko, on nyt hyvä tilaisuus askarrella ja tehdä itse omia joulukoristeita. Country Living -sivusto on nostanut esiin Home Stories A to Z -blogia pitävän Beth Hunterin keksimän hauskan DIY-vinkin: ylisuuret joulupallot.

Nämä joulupallot eivät suinkaan sovellu joulukuuseen ripustettavaksi kokonsa takia, vaan ovat enemmänkin sisustuselementti luomaan joulutunnelmaa kotiin. Ylisuurten joulupallojen tekemiseen tarvitset pallon muotoisia lamppujen lasikupuja, tyhjiä säilyketölkkejä (esim. tonnikala) ja silmukkaruuveja.

Country Livingin mukaan ensin säilytölkit täytyy puhdistaa ja poistaa niistä etiketit liimapintaa mukaan luettuna, minkä jälkeen tölkin keskelle tölkin pohjaa tehdään reikä ja kiinnitetään silmukkaruuvi paikoilleen.

Tämän jälkeen voit ryhtyä niin luovaksi kuin halut ja koristaa lasikuvun haluamallasi tavalla jouluiseksi. Kun olet valmis, lasikuvun sisälle laitetaan esimerkiksi LED-valot ja ylisuuri joulupallo on valmis.

Idean keksinyt Beth kirjoittaa blogissaan, ettei kiinnittänyt tölkkejä lasikupuihin, koska halusi mahdollisuuden sammuttaa kupujen sisälle laittamansa valot, joten se kannattaa ottaa huomioon joulupalloja tehdessä. Beth laittoi joulupallot esille kranssien avulla, mitkä tukivat palloja ja estivät niitä pyörähtämästä maahan ja rikkoutumasta.

Tältä ylisuuret joulupallot näyttävät:

Vaikka bloggari esitteleekin palloja ulkoportaiden koristeeksi laitettuna, ei hän kuitenkaan suosittele laittamaan niitä esille ulos, koska ne eivät välttämättä pidä sateesta ja tuulesta.

Voit lukea tarkat ohjeet ylisuurten joulupallojen tekemiseen sekä katsella kuvia tekovaiheista ja valmiista palloista täällä.

Lähde: Country Living


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia