Käytettävissä olevien emojien määrä on kasvamassa, kun uusia emojeja julkaistaan useita kymmeniä.

Emojeja hallinnoiva ja uusista emojeista päättävä Unicode-konsortio on hyväksynyt 72 uutta emojia, jotka julkaistaan myöhemmin kesäkuussa. Telegraphin mukaan uusien emojien joukossa on pitkään kaivattuja symboleita, jotka vaihtelevat erilaisista hahmoista, eleistä ja tunteista syötäviin, eläimiin ja urheiluun.

emojeja

Sopivasti elokuussa järjestettävien Rion olympialaisten alla emojien joukkoon on tulossa mitali-symbolit sekä muun muassa omat merkkinsä vesipallolle, painille ja miekkailulle. Ruokapuolella esimerkiksi avokado, pannukakut ja pekoni saavat omat emojit.

emojeja2

Telegraphin mukaan kolme vuotta sitten selfie-sana valittiin jopa vuoden sanaksi, mutta vasta nyt se on saamassa oman emojin – käsi, joka pitelee kännykkää – joka varmasti tulee ahkeraan käyttöön, sillä selfiet ovat erittäin suosittuja edelleen eikä suosiolle näy loppua.

Muita lisäyksiä ovat muun muassa pelle, cowboy, joulumuori, prinssi, raskaana oleva nainen, tanssiva mies ja mies smokissa. Unicode ottaa lisäykset käyttöön kesäkuussa, mutta älypuhelinten käyttäjät joutuvat odottamaan päivityksiä omien laittedensa valmistajilta.

Voit katsoa kuvat kaikista uusista julkaistavista emojeista täältä.

Mikä uutuuksista on sinun mieleesi eniten? Kerro suosikkisi alla kommenteissa!

Lähde: Telegraph