CatCatin korot haastaa Mörkö-biisin – kummasta kesähitti? Kommentoi ja voita upea kaiutin!

TV:stä tutusta CatCatin Bye Bye Korot -mainosrallatuksesta on tullut jo niin suosittu, että fanit haluavat kuulla sen keikoilla!

Tarttuvan ”Bye bye korot, korot goodbye” -mainosbiisin takana on suomalainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut Sortter. Videolla CatCat-duo Virpi ja Katja Kätkä esittää legendaarisen, vuoden 1994 euroviisukappaleensa Bye bye baby uusin sanoituksin. Kappaleessa hyvästellään korkeat korot ja muistutetaan ”parhaan hinnan takuusta”.

Mainosta on esitetty tv-kanavilla nyt muutama viikko ja sosiaalisessa mediassa se on levinnyt nopeasti.

Kappaletta on pidetty jopa niin hyvänä, että sitä on verrattu kesäbiisinä jättisuosittuun Mörkö-lätkäbiisiin. ”Löikö Mörkö sisään” -biisiä on katsottu YouTubessa jo satoja tuhansia kertoja.

Siskokset Virpi ja Katja kertovat saaneensa positiivista palautetta mainosbiisistä paljon. Ainoastaan yksi palaute on ollut negatiivinen ja sekin johtui väärinkäsityksestä.

”Henkilö luuli Sortteria pikavippifirmaksi. Kun kerroin hänelle, että Sortter auttaa tavallista kuluttajaa saamaan parhaan lainatarjouksen, hän perui oitis sanansa”, Virpi kertoo.

Sortterin hyvä maine olikin yksi syy, miksi naiset lähtivät mainosprojektiin mukaan.

”Tätä on ollut todella nostalgista tehdä, koska euroviisuistamme on nyt 25 vuotta aikaa. Samat korsetit menivät kuvauksissa vielä päälle, kun nyöriä vähän löysättiin”, Katja naurahtaa.

Hittibiisin kuvaukset kestivät yhteensä 13 tuntia. Videon ohjasi maineikas ja palkittu Pete Veijalainen.

”Kuvauksissa oli hauskaa ja naurettiin paljon!”

Kappaleella Virpi ja Katja haluavat löytää myös nuorempaa yleisöä musiikilleen. 90-luku on kovassa nosteessa tällä hetkellä musiikkibisneksessä.

Entä mikä on koroista ja lainoista laulavien Virpin ja Katjan oma taloustilanne?

”Ostin Temptation Islandin Iirolta Volvon maasturin. Siihen otin lainan”, Katja paljastaa.

”Nyt asun vuokralla, mutta saattaa olla, että ostan asunnon ja silloin on asuntolainan kilpailutus edessä”, toteaa puolestaan Virpi.

Katso video täältä ja kommentoi Facebook-sivullamme mitä mieltä olet biisistä. Kaikkien kommentoijien kesken arvomme JBL Tuner -bluetooth-kaiuttimen (arvo 79 euroa).

Arvontaan osallistuvat Nainen.comin ja Viikonloppu.comin kommentoijat.

Vastausaikaa on 9.6. saakka.

Facebook ei ole osallisena arvontaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.