Etenkin miehen australialainen aksentti on saanut netissä paljon kehuja.

Erilaiset aksentit värittävät usein puhetta, kun kielenä on englanti ja toisten aksentteja on myös hauska itse koettaa matkia ja opetella. Britanniasta kotoisin oleva Kai Lewis on tässä erittäin hyvä.

Football Road Trips -nimellä matkoja jalkapallo-otteluihin järjestävästä Lewisistä leviää netissä video, jolla hän puhuu englantia 12 eri aksentilla. Videolla brittimies puhuu muun muassa irlantilaisella, espanjalaisella, saksalaisella, hollantilaisella ja italialaisella aksentilla.

Video on jaettu muun muassa LADbiblen Facebook-sivulla, missä kommenttiosiossa etenkin Lewisin australialainen ja hollantilainen aksentti ovat saaneet kiitosta osakseen.

”Odotin tekeekö hän aussiaksentin ja se oli häneltä nappisuoritus! Olen australialainen ja hän olisi saanut minut uskomaan, että hän on yksi meistä aksentillaan. Todellakin mainiota”, yksi videon katsonut kommentoi.

”Tämä on ainoa ei-australialainen, jonka olen kuullut todella onnistuvan aksentissa. Kunnioitusta tälle veljelle”, toinen kirjoittaa kommenteissa.

”Olen itse hollantilainen ja täytyy sanoa, että hän onnistuu niin hyvin, että hänen voisi kuvitella olevan hollantilainen. Mahtavaa tyyppi! Rakastan tätä”, kommenteissa kehutaan Lewisin aksenttia.

Voit katsoa hauskan aksenttivideon alta.

This Guy Can Nail Any AccentHe gets them all absolutely spot on

Julkaissut LADbible 12. syyskuuta 2017