Näyttelijänä tunnetuksi tullut Elba totesi tittelin olevan kiva yllätys.

People-lehti on valinnut vuoden 2018 maailman seksikkäimmäksi mieheksi brittinäyttelijä Idris Elban. James Bondinkin rooliin huhuttu Elba on tullut tutuksi muun muassa The Wire (Langalla) ja Luther -sarjoista sekä Marvelin sarjakuvaelokuvista, joissa hän on näytellyt Heimdallia.

Elba julkaisi Instagramissa People-lehden kannen, jossa hänen valinnasta kerrotaan.

”Kuka olisi uskonut! Kiitos People ja kaikki fanit, että nimesitte minut seksikkäimmäksi mieheksi”, hän kirjoittaa.

”Tämä on kunnia ja olen kiitollinen”, hän lisää ja muistutti myös amerikkalaisia äänestämään USA:n välivaaleissa, jotka alkoivat tänään tiistaina.

46-vuotiaasta hurmurista on tullut yksi Hollywoodin suurimpia ja seksikkäimpiä tähtiä, People toteaa.

”Olin että ’Älä viitsi, eikä. Oikeasti?'”, Elba kuvaili reaktiotaan, kun sai kuulla tuoreesta tittelistään.

”Katsoin peiliin, tsekkasin itseäni. Ajattelin, että ’Yeah, olet aika seksikäs tänään.’ Mutta rehellisesti sanottuna se oli kiva tunne. Se oli kiva yllätys – ehdottomasti boostia egolle”, hän sanoi Peoplen kansikuvahaastattelussa.

Nuorempana Elba oli urheilullinen; hän pelasi jalkapalloa, koripalloa, krikettiä, maahockeyta ja rugbya. Peoplen mukaan hän vakuuttaa käyneensä läpi kiusallisen kasvuvaiheen ensin.

”Olin todella pitkä ja hoikka. Ja nimeni oli Idrissa Akuna Elba, okei? Minua kiusattiin hieman. Mutta heti kun pystyin kasvattamaan viikset, olin coolein tyyppi koko korttelissa. Kasvatin viikset, hieman lihaksia, kahjoa”, Elba kertoi.

Elba ei suinkaan ole keskittynyt vain näyttelijän töihin. Peoplen mukaan komistuksen voi löytää Ibizalta dj:n hommista, potkunyrkkeilemässä Thaimaassa tai suunnittelemassa omaa vaatemallistoaan – tai suunnittelemassa häitään kihlattunsa Sabrina Dhowren kanssa.

Aiemmista suhteistaan Elballa on kaksi lasta, 16-vuotias tytär, Isan ja 4-vuotias poika, Winston. Lapsiin liittykkin hänen elämänsä onnellisin hetki.

”Lasteni syntymän näkeminen on suurin ja paras asia ikinä”, Elba paljasti.

”Olen todella paapova, isoja haleja, suukkoja, paljon rakkaudentunnustuksia. Olen varma, että tyttäreni ajattelee, että ’Okei iskä, ota iisisti.’ Poikani on vielä siinä iässä, että hän rakastaa haleja”, hän jatkoi.

Tällä hetkellä Elba pyrkii elämään niin, että on mahdollisimman vähän kaduttavaa.

”Elämässä ei ole kyse siitä, että miettii mitä olisi pitänyt tehdä”, hän sanoi.

”Minusta jokaisen pitäisi ottaa sellainen ajatusmalli, että huomista ei ole luvattu, joten anna palaa tänään. Sama tehdä asioita sydämesi kyllyydestä”, Elba totesi.

Elba kuvaa parhaillaan Hobbs and Shaw -elokuvaa, joka on Fast & Furious -elokuvasarjan spin-off. Siinä hänen kanssaan näyttelee Dwayne ”The Rock” Johnson, jonka kanssa Elballa on nyt jotain muutakin yhteistä kuin elokuvaprojekti: Johnson valittiin maailman seksikkäimmäksi mieheksi vuonna 2016.

Lähde: People